Football Talk

ΑΕΚ: Παίρνει και τον Γέφτιτς!

ΑΕΚ: Παίρνει και τον Γέφτιτς!
Η ΑΕΚ τα βρήκε σε όλα με τη Ρουμπίν Καζάν και κάνει δικό της τον 28χρονο Ελβετό χαφ ως δανεικό για έναν χρόνο, οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι και συμβόλαιο για 1+3 χρόνια!
Σχετικά Άρθρα
Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Νέο μεταγραφικό μπαμ από την ΑΕΚ! Μετά τον Στίβεν Τσούμπερτα βρήκε σε όλα και φέρνει στην Αθήνα και τον Ντάρκο Γέφτιτς! Ο 28χρονος Ελβετός ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη χώρα μας προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ, καθώς υπάρχει συμφωνία σε όλα με τη Ρουμπίν Καζάν και φυσικά με τον ίδιο τον παίκτη!

Η συμφωνία είναι ακριβώς ίδια με αυτή που αποκτήθηκε ο Τσούμπερ. Και ο Γέφτιτς δηλαδή έρχεται δανεικός για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2022 και υπογράφει συμβόλαιο για 1+3 χρόνια. Η τριετία δηλαδή θα ισχύει από το καλοκαίρι του ’22 αν κάνει η ΑΕΚ χρήση της οψιόν, η οποία φτάνει κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Ο Γέφτιτς στη Ρουμπίν ήταν βασικός σε όλα τα φετινά της παιχνίδια. Ωστόσο, πέτυχε να πείσει την ομάδα του να τον παραχωρήσει στην ΑΕΚ, καθώς βρήκε και τους Ρώσους στην… ανάγκη. Κι αυτό γιατί η Ρουμπίν απέκτησε πρόσφατα τον Δανό, Άντερς Ντρέιρερ από τη Μίντιλαντ, δίνοντας 7 εκατ. ευρώ και ήθελε να αδειάσει μία θέση ξένου. Με τον δανεισμό του Γέφτιτς στην ΑΕΚ ελευθερώνει μία θέση. Προσπάθησαν να κερδίσουν χρόνο οι διοικούντες την Ρουμπίν Καζάν, μήπως και κρατούσαν τον βασικό τους Γέφτιτς και παραχωρούσαν άλλο ξένο, όμως η πίεση του Ελβετού έφερε τις εξελίξεις. Μέσα στην ημέρα και άνευ φυσικά συγκλονιστικού απροόπτου,  ο 28χρονος αναμένεται στην Αθήνα προκειμένου να περάσει ιατρικά και να υπογράψει στην ΑΕΚ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης