Football Talk

Super League: Ημέρα αποφάσεων για το ελληνικό πρωτάθλημα!

Super League: Ημέρα αποφάσεων για το ελληνικό πρωτάθλημα!

Τη σέντρα της νέας σεζόν της Super League θα αποφασίσει κατά πάσα πιθανότητα η διοργανώτρια αρχή την Τρίτη (31/08), η οποία εκτός απροόπτου θα προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 11-12 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά Άρθρα

Σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της Super League αναμένεται να παρθούν την Τρίτη (31/08). Η διοργανώτρια αρχή έχει προγραμματίσει μια τηλεδιάσκεψη προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της έναρξης του πρωταθλήματος, η οποία – κατά πάσα πιθανότητα – θα οριστεί για το Σαββατοκύριακο 11-12 Σεπτεμβρίου.

Κάπου εδώ πρέπει να σημειωθεί πως δεν έχουν συμφωνήσει όλες οι ομάδες επισήμως για την τηλεοπτική τους στέγη, κάτι που περιπλέκει τα πράγματα. Ένα ακόμη εμπόδιο στέκεται η δέσμευση για κεντρική τηλεοπτική διαχείριση από τη σεζόν 2023-2024, καθώς το θέμα παραμένει ακόμα ανοιχτό.

Σημειώνεται πως από τις ομάδες ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ και ΟΦΗ έχουν δώσει τα χέρια με την COSMOTE TV ενώ ΠαναιτωλικόςΙωνικόςΒόλοςΛαμία και Απόλλων έχουν λάβει μια πρόταση από το κανάλι ύψους 8 εκατομμυρίων την οποία κατά πάσα πιθανότητα θα αποδεχτούν. Στον αντίποδα, Ολυμπιακός και Άρης θα στεγάζονται από τη NOVA, με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει έρθει κι εκείνος σε προφορική συμφωνία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης