Football Talk

Απολογείται ο Σεμέδο στον ανακριτή - Ανοιχτό το ενδεχόμενο προφυλάκισης

Απολογείται ο Σεμέδο στον ανακριτή - Ανοιχτό το ενδεχόμενο προφυλάκισης

Απόφαση για το αν ο Ρούμπεν Σεμέδο θα προφυλακιστεί η όχι αναμένεται να παρθεί την Τρίτη (31/08) λόγω των κατηγοριών κατά του για ομαδικό βιασμό.

Σχετικά Άρθρα

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς κατηγορείται για ομαδικό βιασμό έπειτα από την καταγγελία 17χρονης κοπέλας. Μαζί με τον αμυντικό του Ολυμπιακού συνελήφθη και ένας 40χρονος Νιγηριανός ο οποίος θα οδηγηθεί επίσης στον εισαγγελέα.

Η σύλληψη του Πορτογάλου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (29/08), ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας (30/08) οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου πήρε προθεσμία μιας ημέρας για να απολογηθεί. Το βράδυ πήγε στη ΓΑΔΑ και την Τρίτη (31/08) μαζί με τον 40χρονο, θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή.

Το μέλλον του 27χρονου κεντρικού αμυντικού θα αποφασιστεί μετά την απολογία του και σε περίπτωση που η κατηγορία στοιχειοθετείται, τότε θα προφυλακιστεί. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν από το σπίτι του στη Γλυφάδα πειστήρια ικανά να επιβεβαιώσουν τα καταγγελλόμενα, όπως επίσης και το κινητό του τηλέφωνο, ενώ χθες η 17χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και τα αποτελέσματα ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ο Σεμέδο όσο και ο Νιγηριανός υποστηρίζουν πως ό,τι συνέβη, έγινε με τη συναίνεση του φερόμενου ως θύματος και δεν υπήρξε βιασμός. Ο δικηγόρος του παίκτη, μάλιστα, υποστήριξε πως η κοπέλα έμεινε στο σπίτι του Πορτογάλου και πέρασαν αρκετές ώρες μαζί, αλλά και πως του έστειλε μήνυμα για να ξαναβγούν το επόμενο βράδυ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός από πλευράς της σε επίσημη τοποθέτησή της ανέφερε ότι σέβονται πλήρως και αδιακρίτως το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου και αναμένουν την κρίση της δικαιοσύνης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης