Football Talk

ΑΕΚ: Μετά από 4,5 μήνες ο Σιμόες γύρισε ξανά!

ΑΕΚ: Μετά από 4,5 μήνες ο Σιμόες γύρισε ξανά!
Μεγάλη ημέρα για τον Αντρέ Σιμόες ο οποίος για πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο προπονήθηκε κανονικά.
 

Γράφει ο Θοδωρής Καβουρνιάρης.

Τα αφήνει όλα πίσω και από απόψε ξεκινάει σε νέο μονοπάτι ο Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος χαφ της ΑΕΚ στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (1/9) ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα για πρώτη φορά μετά από 4,5 μήνες!

Η επιστροφή του Σιμόες είναι γεγονός, με τον Αντρέ να ξεπερνά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στον αστράγαλο. Από τον Μάρτη αντιμετώπισε «οστεοχόνδρινο έλλειμμα του αστραγάλου στο δεξί πόδι» και στις 13 Απριλίου υποβλήθηκε σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση από τον Παντελή Νικολάου.

Η αποθεραπεία του δεν ήταν εύκολη. Όλα πήγαν καλά ωστόσο και αυτό έχει σημασία, με τον Σιμόες να προπονείται απόψε κανονικά. Πριν παρθεί το τελικό «οκ» για να γυμναστεί ο Πορτογάλος σε φουλ ρυθμούς, έβγαλε χωρίς πρόβλημα μία πολύ απαιτητική ατομική προπόνηση χθες, ενώ υπήρξαν νωρίτερα και μετρήσεις από τον Χρήστο Καρβουνίδη.

Εννοείται, πως θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμη ο Σιμόες να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό, όμως το θετικό είναι ότι γύρισε υγιής και πλέον τέθηκε στη διάθεση του Μιλόγεβιτς.

Από εκεί και πέρα και ο Μιχάλης Μπακάκης άφησε πίσω του τη θλάση που τον ταλαιπώρησε ένα μήνα τώρα και γυμνάστηκε κανονικά. Αντιθετα οι Τσιντώτας, Σάκχοφ, Γκαρσία, Χατζισαφί συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Την Πέμπτη (2/9) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 19:00.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης