Football Talk

Σουηδία- Ισπανία 2-1: Υποχρέωσε τη «φούρια ρόχα» στην ήττα της… 30ετίας και είναι μόνη πρώτη στον όμιλο- Παρέμεινε τέταρτη η Ελλάδα! (video)

Σουηδία- Ισπανία 2-1: Υποχρέωσε τη «φούρια ρόχα» στην ήττα της… 30ετίας και είναι μόνη πρώτη στον όμιλο- Παρέμεινε τέταρτη η Ελλάδα! (video)

Σε σκηνικόανατροπής (2-1) μετατράπηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε Σουηδία και Ισπανία, με τους γηπεδούχους να υποχρεώνουν τη «φούρια ρόχα» στην πρώτη της ήττα σε Προκριματικά Μουντιάλ από το 1993!

Λίγο μετά την επικράτηση των Κοσοβάρων επί της Γεωργίας με 1-0, η Σουηδία πήρε τη νίκη (2-1) με ανατροπή απέναντι στην Ισπανία, χάρη στα γκολ των Ισάκ (6’) και Κλάεσον (57’).

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο χορτάρι με… φόρα και από πολύ νωρίς κατόρθωσαν να δώσουν «πνοή» στο ματς, χωρίς αυτό να έχει μεγάλη διάρκεια. Οι Ισπανοί προηγήθηκαν με το γκολ του Κάρλος Σόλερ στο 5ο λεπτό μετά από όμορφη συνεργασία των «φούρια ρόχα» και την ασίστ του Άλμπα (0-1).

Ωστόσο, η χαρά του γκολ δεν κράτησε πολύ, αφού ο Αλεξάντερ Ισάκ βρήκε τον… δρόμο προς τα δίχτυα, όταν εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των Ισπανών και με έξοχο σουτ ισοφάρισε σε 1-1 (6ο λεπτό).

Το υπόλοιπο πρώτο μέρος δεν είχε κάτι παραπάνω να προσφέρει με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, η Σουηδία κατόρθωσε να πετύχει το τέρμα που ανέτρεψε το σκηνικό του αγώνα, με τον Κουλουσέβσκι να τροφοδοτεί τον Κλάεσον και εκείνος με τη σειρά του να διαμορφώνει το 2-1 (57’).

Τα λεπτά κύλισαν χωρίς να διαφοροποιηθεί κάτι στο παιχνίδι και η Σουηδία πήρε το πολυπόθητο «τρίποντο» και… χάρισε στην Ισπανία την πρώτη της ήττα σε Προκριματικά Μουντιάλ μετά το 1993!


4η Αγωνιστική- Αποτέλεσμα

Σουηδία- Ισπανία 2-1 (5’ Σολέρ – 6’ Ισάκ, 57’ Κλάεσον)

Βαθμολογία:
1. Σουηδία  3  9 (6-1)                
2. Ισπανία   4  7 (7-5)      
3. Κόσοβο   3  3 (2-6)
4. Ελλάδα   2  2 (2-2)
5. Γεωργία  4  1 (2-5)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης