Football Talk

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: 7x7 η Βραζιλία, στην δεύτερη θέση η Αργεντινή με τον Μέσι βασικό!

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: 7x7 η Βραζιλία, στην δεύτερη θέση η Αργεντινή με τον Μέσι βασικό!

Την ξέφρενη πορεία της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνέχισε η Βραζιλία, η οποία επιβλήθηκε με 1-0 της Χιλής και έφτασε στις επτά συνεχόμενες νίκες, την ίδια ώρα που η Αργεντινή επικρατούσε μα χαρακτηριστική ευκολία με 3-1 επί της Βενεζουέλας.

Την εξαιρετική της επίδοση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνέχισε η Βραζιλία απέναντι στην Χιλή, με την Σελεσάο να είναι εξαιρετική καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, και να βρίσκει εν τέλει το πολυπόθητο γκολ με τον Έβερτον, που ευνοήθηκε από την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, και πέτυχε το 4ο γκολ του με την φανέλα της χώρας του.

Την ίδια ώρα, η μεγάλη αντίπαλος της Βραζιλίας, Αργεντινή, επίσης επικρατούσε, με την κατάσταση όμως να έχει απλοποιηθεί πολύ νωρίτερα. Συγκεκριμένα, η «αλμπισελέστε», με τον Λιονέλ Μέσι στην βασική της ενδεκάδα, προηγήθηκε στα… χασομέρια του πρώτου μέρους με τον Λαουτάρο Μαρτίνες, και εν συνεχεία ο Χοακίν Κορέα και ο Άνχελ Κορέα διεύρυναν τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να σημειώσουν το «γκολ της τιμής» με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σοτέλδο στο φινάλε των καθυστερήσεων, με το τελικό 3-1 να αφήνει την Αργεντινή στην 2η θέση, έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Βραζιλία.

Αναλυτικά, η βαθμολογία μετά από 7 αγωνιστικές:

1. Βραζιλία 21

2. Αργεντινή 15

3. Ισημερινός 12

4. Ουρουγουάη 9

5. Κολομβία 9

6. Παραγουάη 7

7. Χιλή 6

8. Βολιβία 6

9. Περού 5

10. Βενεζουέλα 4

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης