Football Talk

Έφτασε στην Αθήνα ο Μπρινιόλι - «Ήρθα σε ιστορική ομάδα» δήλωσε!

Έφτασε στην Αθήνα ο Μπρινιόλι - «Ήρθα σε ιστορική ομάδα» δήλωσε!

Στην Αθήνα βρίσκεται πλέον ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, με τον Ιταλό τερματοφύλακα να δείχνει ενθουσιασμένος, χαρακτηρίζοντας την ελληνική ομάδα «ιστορική»!

Σχετικά Άρθρα

Στην χώρα μας βρίσκεται εδώ και μερικά λεπτά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, με τον 30άχρονο γκολκίπερ να μεταβαίνει ακολούθως στις εγκαταστάσεις της ομάδας, προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της διαδικασίας.

Με την άφιξή του, ο Μπρινιόλι απέδειξε πως γνωρίζει αρκετά πράγματα για τον Παναθηναϊκό, φάνηκε ικανοποιημένος με την επιλογή του, ενώ ανέφερε πως ήδη έχει έρθει σε επαφή με τον Μακέντα και τον Πέρεθ, που του διαμήνυσαν τα καλύτερα για την ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά επισήμανε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι μια νέα πρόκληση για μένα στην καριέρα μου ο Παναθηναϊκός. Έρχομαι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Έχω παρακολουθήσει το ελληνικό πρωτάθλημα και έχω μιλήσει με τον Μακέντα και τον Πέρεθ, που μου είπαν τα καλύτερα», τόνισε ο 30χρονος γκολκίπερ, που αφού περάσει τα ιατρικά τεστ θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί από τους «πράσινους».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης