Football Talk

Κ21 Δανία – Ελλάδα 1-1: Έδειξε καλό πρόσωπο και έφυγε με το «x» η Εθνική! (video)

Κ21 Δανία – Ελλάδα 1-1: Έδειξε καλό πρόσωπο και έφυγε με το «x» η Εθνική! (video)

Η Εθνική Κ21 έκανε μια καλή εμφάνιση απέναντι στη Δανία, όμως δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη.

Ισόπαλοι σκοράροντας από ένα γκολ (1-1) αναδείχθηκε η Εθνική Κ21 με την αντίστοιχη ης Δανίας στο «Gladsaxe Stadion», στο πλαίσιο των προγραμματισμένων φιλικών αναμετρήσεων.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή από τις ομάδες αλλά και τον φίλαθλο κόσμο που παραβρέθηκε, στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη.

Η Δανία ήταν εκείνη που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 7ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης και με γκολ του Ίσακσεν. Με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν και στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μισό του ματς η Εθνική μπήκε καλύτερα και έφτασε στην ισοφάριση με κοντινή προβολή του Ιωαννίδη. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι και τη λήξη της αναμέτρησης, όντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ελλάδα (αρχική ενδεκάδα): Τζολάκης, Λυρατζής, Τσαούσης, Αντζουλάς, Διαμαντής, Τσινγγάρας, Εμμανουηλίδης, Σουρλής, Ιωαννίδης, Μπότος, Χριστόπουλος Ε.

Αγωνίστηκαν ακόμη: Μανδάς, Σαρδέλης, Χριστόπουλος Ι., Κανελλόπουλος, Γρίβας, Ζαγαρίτης, Κούτσιας, Σιατούνης, Λόλης, Λιάσος, Κωνσταντόπουλος, Μιχαηλίδης, Θυμιάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης