Football Talk

ΟΦΗ – Εργοτέλης 1-0: Λύτρωση με Μαρινάκη στο τελευταίο φιλικό της σεζόν

ΟΦΗ – Εργοτέλης 1-0: Λύτρωση με Μαρινάκη στο τελευταίο φιλικό της σεζόν

Με τη νίκη έφυγε ο ΟΦΗ από το «Γεντί Κουλέ», επικρατώντας με 1-0 του Εργοτέλη.

Ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη στο «Γεντί Κουλέ», στο πλαίσιο της τελευταίας φιλικής αναμέτρησης πριν από την έναρξη της Super League.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο ΟΦΗ ήταν εμφανώς ανώτερος του Εργοτέλη. Στο 11ο λεπτό ο Νέιρα απείλησε με σέντρα – σουτ, το οποίο κατέληξε άουτ. Στη συνέχει ο Μαρινάκης σημείωσε την δεύτερη καλή ευκαιρία του ματς, επιχειρώντας το σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο – στο 51’ – ο Λάμπρου έπαιξε με τον Νέιρα, του οποίου όμως το σουτ δεν ήταν αρκετά καλό και πέρασε έξω. Οι καλές ευκαιρίες για τον ΟΦΗ συνέχισαν, μέχρι να σημειωθεί το γκολ, το οποίο ήρθε από τον Μαρινάκη στο 76ο λεπτό και με συρτό σουτ.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόμπλιας): Σωτηρίου (Waterman 46 , Σηφάκης 77'), Λυμπεράκης (Κοροβέσης 46'), Πασαλίδης, Μαρινάκης, Λάμπρου, Neira, Kamau (Μπαλογιάννης 65') , Βούρος, Gallegos (Durmishaj 65')  , Castaignos (Καρανδινός 88'), De Gusman 

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Κόλα, Σαρρής, Μήτσο, Κατσούρι (Ντουμάνης 65'), Μπουτσάκης (Πέϊος 65') Βουτσάς (Πάγια 78'), Κουάτεγνκ (Ποζατζίδης 46'), Μπουρσέλης (Δασκαλάκης 78'), Κωστανάσιος (Νικολακάκης 70')

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης