Football Talk

Μεσούτ Οζίλ: Η 78η ασίστ του στην Άρσεναλ που δεν… έγινε ποτέ!

Μεσούτ Οζίλ: Η 78η ασίστ του στην Άρσεναλ που δεν… έγινε ποτέ!

Μπορεί ο Μεσούτ Οζίλ να θεωρείται ο μετρ των ασίστ σε οποιαδήποτε ομάδα και αν έχει αγωνιστεί, όμως η τελευταία που επιχείρησε να κάνει στην Άρσεναλ, παραδόξως δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τον… Σεντ Κολάσιντας.

Σχετικά Άρθρα

Πρόκειται σαφώς για έναν από τους ποδοσφαιριστές που ποτέ, κανένας δεν θα μπορέσει να εξηγήσει τους λόγους που αποχώρησε τόσο… εύκολα από την Άρσεναλ. Που δεν πήρε μία ευκαιρία, όταν η απόδοσή του άρχισε να μειώνεται, και που τέθηκε εκτός ομάδας, όταν οι «κανονιέρηδες» άρχισαν σταδιακά να χάνουν την αίγλη που τους χαρακτήριζε και να πέφτουν στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι 254 εμφανίσεις του Μεσούτ Οζίλ με το κανόνι στο στήθος λησμονήθηκαν άμεσα, και στο Βόρειο Λονδίνο έμειναν να θυμούνται τις 77 πανέξυπνες πάσες του Γερμανού, που κατέληξαν σε γκολ, προσδίδοντας μία διαφορετική κλάση στο κοινό του Έμιρεϊτς, κατά την διάρκεια της εξαετίας που ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στα γήπεδα της Premier League.

Προσφάτως όμως, ο Οζίλ επιχείρησε να δώσει μία… τελευταία. Γνώριζε τις τάσεις φυγής του Σεντ Κολάσινατς από την Άρσεναλ, και θέλησε η 78η ασίστ του να είναι ο ερχομός του δυναμικού μπακ στη νυν ομάδα του Γερμανού και του Δημήτρη Πέλκα, Φενερμπαχτσέ.
1000x563_arsenals-ozil-kolasinac-left-out-of-squad-due-to-further-security-incidents.jpg

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές ξεκίνησαν, η ομάδα της Τουρκίας πείστηκε από τα επιχειρήματα του Οζίλ, και η μεταγραφή του Κολάσινατς ήταν προ των πυλών.

Την τελευταία κουβέντα όμως, την είχε ο… Μικέλ Αρτέτα. Ο Ισπανός προπονητής των «κανονιέρηδων» έβαλε τον Κολάσινατς βασικό στην αναμέτρηση του Λιγκ Καπ απέναντι στην Γουέστ Μπρομ, η οποία αποτελεί και την μοναδική, επίσημη, φετινή νίκη της Άρσεναλ (0-6), και εν συνεχεία του έδωσε φανέλα βασικού και στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι.

Κάπως έτσι, ο Σεντ Κολάσινατς παρέμεινε κάτοικος… Λονδίνου. Ο Γερμανός επιτελικός μέσος βγήκε… οφσάιντ, και ο Βόσνιος εξακολουθεί να εντάσσεται στο ρόστερ της Άρσεναλ. Οι ασίστ του Οζίλ με την φανέλα της παρέμειναν 77 και πλέον μένει να δούμε αν το… γκολ στην περίπτωση του Κολάσινατς, μπορέσει να επιτευχθεί την περίοδο των Χριστουγέννων, προκειμένου οι δυο τους να συνυπάρξουν για 54η φορά!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης