Football Talk

Λουκάκου: «Η Ίντερ με τράβηξε έξω από τα σκ@τ@, αλλά η Τσέλσι βρισκόταν πάντοτε στο μυαλό μου»

Λουκάκου: «Η Ίντερ με τράβηξε έξω από τα σκ@τ@, αλλά η Τσέλσι βρισκόταν πάντοτε στο μυαλό μου»

Ο Ρομέλου Λουκάκου μίλησε σε συνέντευξή του για τις τελευταίες εβδομάδες του στο Μιλάνο και την απόφαση που πήρε να πάει στην Τσέλσι.

Ο Ρομέλου Λουκάκου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πάρει η Ίντερ το πρωτάθλημα την περσινή σεζόν, ωστόσο το φετινό καλοκαίρι άφησε το «San Siro» και επέστρεψε στην Premier League, με την Τσέλσι να τον πολιορκεί και να πετυχαίνει να τον κάνει δικό της, προσφέροντας 115 εκατομμύρια ευρώ στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Ο ίδιος, λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση του deal, θέλησε να ανοίξει την καρδιά του μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, τονίζοντας πως μόνο η Τσέλσι θα μπορούσε να τον δελεάσει για να αφήσει την Ίντερ.

«Όταν η Τσέλσι προσέφερε 110 εκατομμύρια ευρώ συν τον Τζαπακόστα, ήταν η τρίτη πρότασή τους, κατάλαβα πως η κατάσταση σοβάρευσε.

Ήμουν στην Ίντερ αλλά το μυαλό μου βρισκόταν ήδη στην Τσέλσι. Η Ίντερ ήταν η ομάδα που με τράβηξε από τα σκ@τ@ και θα άφηνα την Ίντερ μόνο για την Τσέλσι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λουκάκου στη βελγική ιστοσελίδα «VTM Nieuws», κάνοντας επίσης αναφορά και στον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας της χώρας του στα προημιτελικά του Euro 2020.

«Η Ιταλία μάς ξεπέρασε. Ο Εντέν Αζάρ δεν ήταν σε φόρμα και ο Κέβιν Ντε Μπράινε είχε μόλις επιστρέψει στα γήπεδα μετά από τραυματισμό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης