Football Talk

Παναθηναϊκός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη από την αγορά των ελεύθερων

Παναθηναϊκός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη από την αγορά των ελεύθερων
Ο Παναθηναϊκός -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν σταματά τις μεταγραφικές του κινήσεις, με το τεχνικό επιτελείο να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης ποδοσφαιριστή από την αγορά των ελεύθερων.

Η μεταγραφή του Σεμπαστιάν Παλάσιος ολοκληρώθηκε στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, όπως φαίνεται δεν θα είναι η τελευταία. Οι «πράσινοι» έχουν τα μάτια τους ανοικτά στην αγορά για κάποια αξιόλογη περίπτωση ελεύθερου παίκτη, για τον οποίο θα πρέπει πρώτα να δώσει τη συγκατάθεσή του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν θα έλεγε όχι σε μία ακόμη καλή λύση εξτρέμ, όπως και για έναν αριστεροπόδαρο αμυντικό, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την όποια κίνηση γίνει ως τις 17 Σεπτεμβρίου -όταν και λήγει η προθεσμία για την απόκτηση ελεύθερων παικτώ- είναι να πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δεν θα προέρχεται από πολύμηνη απραξία.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ονόματα όπως των Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, Γκάρι Ροντρίγκες και Κυριάκου Παπαδόπουλου γράφτηκε πως απασχολούν, αλλά αυτό που προκύπτει είναι ότι απλώς έχουν προταθεί από τους εκπροσώπους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης