Football Talk

Ντρογκμπά, Καρεμπέ και Σισέ φοράνε τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια για καλό σκοπό

Ντρογκμπά, Καρεμπέ και Σισέ φοράνε τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια για καλό σκοπό
Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα με πρωταγωνιστές τους Ντρογκμπά, Καρεμπέ, Σισέ και άλλα μεγάλα ονόματα. 
Στο «Orange Vélodrome» της Μασσαλίας, στις 13 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί ο «Αγώνας των Ηρώων», ο οποίος θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και πολλά λαμπερά ονόματα. 

Διάσημοι πρώην αστέρες του παγκόσμιου αθλητικού στερεώματος θα βάλουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και θα δώσουν το «παρών» στο στάδιο της Μαρσέιγ, αγωνιζόμενοι προς όφελος της Unicef και του Ιδρύματος του Ντιντιέ Ντρογκμπά. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την βελτίωση της πρόσβασης στην εκπαίδευση των παιδιών στην Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ ο αγώνας θα μεταδοθεί διαδικτυακά από την «L'Equipe».

Μέσα στους πρωταγωνιστές ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, ο Γάλλος κορυφαίος τζουντόκα της σύγχρονης εποχής, Τεντί Ρινέρ, ο Τόνι Πάρκερ, ο Ρομπέρ Πιρές και ο Ερίκ Αμπιντάλ. Με προπονητή τον Αρσέν Βενγκέρ θα αποτελέσουν την ομάδα της Unicef, που θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα «θρύλοι της Μαρσέιγ», αποτελούμενη μεταξύ άλλων, από τους Ντιντιέ Ντρογκμπά, Τζιμπρίλ Σισέ, Ερίκ Ντι Μεκό, Φαμπρίτσιο Ραβανέλι και Ζαν Πιέρ Παπέν.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης