Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρεκόρ πωλήσεων για τη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο με το νούμερο «7»! (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρεκόρ πωλήσεων για τη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο με το νούμερο «7»! (video)
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φοράει και πάλι το «7», η φανέλα του έσπασε όλα τα ρεκόρ σε πωλήσεις για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε μετά από χρόνια στο «Ολντ Τράφορντ» και ετοιμάζεται για το δεύτερο ντεμπούτο του στους «κόκκινους διάβολους», το προσεχές Σάββατο (11/9), στο εντός έδρας ματς απέναντι στη Νιούκαστλ, φορώντας, ξανά τη φανέλα με το «7».

Μόλις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε και επίσημα πως ο Καβάνι παραχωρεί το «7» στον Ρονάλντο, ακολούθησε χαμός, με τους οπαδούς της αγγλικής ομάδας να σπεύδουν μέσω e-shop να αγοράσουν μια φανέλα. Χρειάστηκαν μάλιστα μόλις τέσσερις ώρες για να σπάσουν το ρεκόρ σε καθημερινές πωλήσεις ενός αθλητικού προϊόντος εκτός Βόρειας Αμερικής!

 


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε έτσι, ο 4ος αθλητής στην ιστορία που σπάει το ρεκόρ συλλόγου σε πωλήσεις σε φανέλες στο πρώτο 24ωρο της μεταγραφής του, μετά τους Λιονέλ Μέσι (Παρί Σεν Ζερμέν), Τομ Μπρέιντι (Tampa Bay Buccaneers) και Λεμπρόν Τζέιμς (LA Lakers)!

 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης