Football Talk

«Έλαμψαν» ξανά οι Legends σε μια ιδιαίτερη αναμέτρηση στα Φιλιατρά!

«Έλαμψαν» ξανά οι Legends σε μια ιδιαίτερη αναμέτρηση στα Φιλιατρά!

Με πρωτεργάτη τον Νίκο Λυμπερόπουλο οι Legends 2004 και άλλοι ποδοσφαιριστές αντιμετώπισαν την Εράνη Φιλιατρών στο πλαίσιο μιας φιλικής αναμέτρησης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Οι εποχές στις οποίες ζούμε είναι πολύ δύσκολες και η οποιαδήποτε βοήθεια στον συνάνθρωπο μοιάζει με χρυσάφι. Το σοκ που προκάλεσε το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των αγώνων του EURO με πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Έρικσεν, ήταν μια ζωντανή απόδειξη για το πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη πλήρους ιατρικού εξοπλισμού στα γήπεδα και όχι μόνο.

Έτσι λοιπόν ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος δεν ξεχνά τον τόπο του, προχώρησε σε μια εξαιρετικά σημαντική και ανθρωπιστική πράξη. Συγκριμένα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής διοργάνωσε έναν φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στην Εράνη Φιλιατρών και την Ομάδα Φίλων του.

Στόχος της αναμέτρησης ήταν η διάθεση των εσόδων για ενίσχυση του Κέντρου Υγείας και για την αγορά φορητού απινιδωτή στα γήπεδα των Φιλιατρών, κάτι που έγινε με επιτυχία! Έτσι λοιπόν ο Λυμπερόπουλος, ο Μπασινάς, ο Καραγκούνης και άλλοι ποδοσφαιρικοί θρύλοι φόρεσαν για ακόμη μία φορά τα αθλητικά τους και... ρίχτηκαν στη μάχη!

241077239_834470537205301_1434755175946971246_n.jpg

Ο ίδιος ο Νίκος Λυμπερόπουλος σε δήλωση που παραχώρησε στο «BN Sports» τόνισε τη σημαντικότητα τέτοιων αγώνων:

«Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση που ευχαρίστησε τα παιδιά που παραβρέθηκαν εκεί, έπαιξαν και τίμησαν αυτή την προσπάθεια. Γενικώς πρέπει να γίνονται πολλά παρόμοια πράγματα, ειδικά σε τέτοιες εποχές που ο κόσμος το έχει ανάγκη».

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με το «καλησπέρα», έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 20ο, όμως, λεπτό ο Σπυρόπουλος έγινε δέκτης μιας σέντρας του Μπάρκα και με ωραίο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, καθώς στην εκπνοή του πρώτο ημιχρόνου – το οποίο διήρκησε 40 λεπτά – αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης οι παίκτες της Εράνης ήλεγχαν πλήρως τον ρυθμό του ματς. Στο 60’ ο Ντέιβιντ σημείωσε το 2-1 με σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ ένα τέταρτο αργότερα ο Λυμπέρης Διονυσόπουλος διαμόρφωσε με πλασέ το τελικό 3-1.

Εράνη Φιλιατρών: Φώτης Κουμπαρούλης (Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, Μπάμπης Γιούλης), Διονύσης Γεωργιόπουλος, Φώτης Νικολακόπουλος, Γιώργος Σταθόπουλος, Λυκούργος Ανδρώνης, Ανδρέας Χρονόπουλος, Δημήτρης Χάρμπας, Γιώργος Πέππας, Σπυρόπουλος, Δημήτρης Μπαρκάς, Χρήστος Μιλς (Ιάσονας Περαματζής, Νίκος Κόλλιας, Λυμπερης Διονυσόπουλος, Άγγελος Γεωργιόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Φλαριώτης, Ντέιβιντ)

Φίλοι Λυμπερόπουλου: Νικοπολίδης, Χαλκιάς, Σωτ. Λυμπερόπουλος (τερματοφύλακες), Κατσούλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Φωτάκης, Μπασινάς, Καψής, Κυργιάκος, Κωστούλας, Παπαδόπουλος, Λάκης, Νίκος Λυμπερόπουλος και ο έφηβος γιός του Κώστας Λυμπερόπουλος

* Φωτογραφία: www.gargalianoionline.gr

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης