Football Talk

Ζίβκοβιτς: «Θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

Ζίβκοβιτς: «Θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο»
Όλα όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς για τη νέα σεζόν και τους στόχους του «Δικεφάλου του Βορρά».

Για την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League, το νέο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά και τη σχέση του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος γκολκίπερ, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ3:

Για την πρεμιέρα της Super League 1 και την πρόκριση στους ομίλους:

«Εμείς, βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο πρώτος στόχος ήταν να περάσουμε στους ομίλους και τα καταφέραμε. Έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και στόχος μας είναι να κατακτήσουμε και τους δυο τίτλους».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Κανένας δεν πρέπει να ζει στο παρελθόν. Ο κ. Λουτσέσκου έχει πετύχει σπουδαία πράγματα εδώ στον ΠΑΟΚ, αλλά εμείς πρέπει να ζούμε στο “τώρα” και να δουλέψουμε σκληρά, για να κατακτήσουμε ό,τι μπορούμε φέτος και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Το πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για την επιστροφή του κόσμου στην Τούμπα:

«Είναι σημαντικό ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, είναι η δύναμη μας. Χαιρόμαστε που θα είναι στις κερκίδες κι ελπίζω να τελειώσουν όλα αυτά με την πανδημία για να είναι ακόμα περισσότερο γεμάτο το γήπεδο. Εμείς παίζουμε για τον κόσμο κι αυτό είναι γνωστό. Εύχομαι να τους δώσουμε λόγους να χαίρονται μέσα στην σεζόν».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης