Football Talk

Νταβίντ Λουίς: Συμφώνησε με την Φλαμένγκο και θα αγωνιστεί στην Βραζιλία για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Νταβίντ Λουίς: Συμφώνησε με την Φλαμένγκο και θα αγωνιστεί στην Βραζιλία για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Μπορεί ο Νταβίντ Λουίς να ήταν ελεύθερος μέχρι και μία εβδομάδα πριν από την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και για τους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν ομάδα, όμως εν τέλει συμφώνησε με την Φλαμένγκο και επιστρέφει στην πατρίδα του για… πρώτη φορά στην καριέρα του!

Σχετικά Άρθρα

Μία εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση φαίνεται πως θα ολοκληρώσει με κάθε επισημότητα, άμεσα η Φλαμένγκο, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον Νταβίντ Λουίς για συμβόλαιο συνεργασίας με διάρκεια 1,5 χρόνου, και πλέον απλώς απομένει την άφιξή του, προκειμένου να τον εντάξει και «με την βούλα» στο ρόστερ της.

Κάπως έτσι, λαμβάνει τέλος και η ανησυχία του Νταβίντ Λουίς, ο οποίος ολόκληρο το καλοκαίρι αναρτούσε στους προσωπικούς του λογαριασμούς τις ατομικές του προπονήσεις!

Η λύση άλλωστε της συνεργασίας του με την Άρσεναλ δεν ήταν δεδομένη μέχρι και την τελευταία στιγμή, αλλά εν τέλει η Φλαμένγκο μετουσίωσε σε επίσημη πρόταση το ενδιαφέρον της, και ο Βραζιλιάνος επιστρέφει στη χώρα του, για να αγωνιστεί για… πρώτη φορά στην καριέρα του!
david4.jpg

Και αυτό διότι, βρίσκονταν απλώς στο ρόστερ της Βιτόρια μέχρι και τα 20 του, αλλά δόθηκε δανεικός στην Μπενφίκα, η οποία εν τέλει τον αγόρασε. Η μεταγραφή του επί της ουσίας σηματοδότησε το ξεκίνημα της καριέρας του, για να ακολουθήσουν έπειτα η Τσέλσι, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Άρσεναλ, και οι 12 ευρωπαϊκοί τίτλοι, συμπεριλαμβανομένου και του Champions League, πριν από μία δεκαετία, με την φανέλα της Τσέλσι!

Πλέον όμως ο χρόνος πέρασε. Ο Νταβίντ Λουίς «πάτησε» τα 34 και η επιστροφή του στην χώρα του για λογαριασμό της Φλαμένγκο, την οποία δεν συνάντησε ποτέ, είναι γεγονός. Μπορούμε να μιλάμε για επιστροφή στα πάτρια εδάφη ή απλώς για την «δύση» της καριέρας του, στην χώρα που ανήκει αλλά δεν ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά ποτέ; Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης