Football Talk

Ξεκάθαρος ο Πέδρο Μαρτίνς: «Στόχος του Ολυμπιακού το τρίτο σερί πρωτάθλημα»

Ξεκάθαρος ο Πέδρο Μαρτίνς: «Στόχος του Ολυμπιακού το τρίτο σερί πρωτάθλημα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τους στόχους τους.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στη Nova για:

- τον Ατρόμητο: «Να έχουμε όλοι μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Παραδοσιακά είναι δύσκολος αντίπαλος ο Ατρόμητος. Εμείς παίζουμε στο γήπεδό μας και θέλουμε να ξεκινήσουμε με καλό τρόπο τη χρονιά. Να δώσουμε ένα δείγμα της εικόνας που θα έχουμε μες στη χρονιά και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Να ικανοποιήσουμε τους θεατές και τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο».

-το γεγονός ότι αρχίζει τώρα το πρωτάθλημα: «Για εμάς δεν ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα διότι είχαμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Όμως ότι ξεκινάμε πιο αργά σημαίνει πως θα τελειώσουμε πιο αργά και για τις ομάδες που θα έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και του χρόνου θα υπάρχει λιγότερος χρόνος για αποκατάσταση και ξεκούραση. Τα πράγματα δεν είναι σωστά και οργανωμένα. Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να παίρνουν πιο σωστά και επαγγελματικά τις αποφάσεις, διαφορετικά τα πράγματα θα πηγαίνουν χειρότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

-τα προβλήματα που αντιμετωπίζει όπως με τον Μασούρα: «Ο μόνος που δεν είναι 100% έτοιμος είναι ο Εμβιλά. Προπονήθηκε αλλά θα δούμε».

-τους δύο που έχουν μείνει μετά την αποχώρηση του Χασάν: «Όχι δεν έχουμε μόνο δύο φορ. Έχουμε και τον Αλγκασίμ Μπα. Έχουμε και τον Μασούρα που μπορεί να παίξει επιθετικός και τον Ονιεκούρου, που έχει παίξει εκεί στην Τουρκία. Το ρόστερ μας αυτήν τη στιγμή είναι πλήρες, είναι ολοκληρωμένο. Έχει λύσεις για όλες τις θέσεις και νιώθουμε πολύ έτοιμοι».

-τις φετινές δυσκολίες που υπήρξαν όπως το πραξικόπημα στη Γουϊνέα (για Αγκιμπού και Μαντί Καμαρά) και αν υπάρχει σύγκριση με άλλα καλοκαίρια: «Δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις. Και το περσινό καλοκαίρι ήταν δύσκολο. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Να πάρουμε το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Είμαστε επικεντρωμένοι εκεί. Φυσικά και το Κύπελλο είναι στόχος, όπως και κάθε διοργάνωση που μετέχουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης