Football Talk

Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ: Οι «αετοί» ισοπέδωσαν (3-0) την ομάδα του Εσπιρίτο Σάντο και της έσπασαν το αήττητο! (video)

Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ: Οι «αετοί» ισοπέδωσαν (3-0) την ομάδα του Εσπιρίτο Σάντο και της έσπασαν το αήττητο! (video)

Η Κρίσταλ Πάλας βρέθηκε σε καταπληκτική ημέρα και με γκολ των Ζαχά (75’) και Έντουαρντ (84’, 90+3’) έριξε στο «καναβάτσο» στην Τότεναμ και της έσπασε το αήττητο σερί της.

Εντυπωσιακή ήταν η Κρίσταλ Πάλας στην αναμέτρηση με την Τότεναμ, επικρατώντας εντός έδρας με 3-0!

Μάλιστα, αυτή ήταν και η πρώτη νίκη για τον τεχνικό των «Αετών», Πατρίκ Βιεϊρά στην Premier League, την στιγμή που το αήττητο της ομάδας του Εσπιρίτο Σάντο τελείωσε, ενώ δέχθηκε και για πρώτη φορά γκολ στο φετινό πρωτάθλημα!

Η Κρίσταλ Πάλας ήταν αυτή η οποία ξεκίνησε πιο δυνατά στο παιχνίδι, αναζητώντας το γκολ που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ. Στο 42’ έφτασε πολύ κοντά στο να προηγηθεί, αλλά με εξαιρετική επέμβαση ο Γιορίς σταμάτησε το σουτ του Γκάλαχερ. Στο δεύτερο ημίχρονο η αποβολή του Τζάφετ Τανγκάνγκα κόστισε ιδιαίτερα στην Τότεναμ, καθώς οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα, έγιναν ακόμα πιο επιθετικοί, με την ασφυκτική τους πίεση να αποφέρει καρπούς στο 74’. Μετά από σέντρα του Αγιού η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ντέιβις και ο Τζόναθαν Μος έδειξε την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γουίλφριντ Ζαχά, ο οποίος ευστόχησε, κάνοντας το 1-0. Μάλιστα, στο 75' ο Ζαχά «σέρβιρε» στον Έντουαρντ κι εκείνος, αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, νίκησε τον Γάλλο πορτιέρε των φιλοξενουμένων, για το 2-0. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, μετά από ωραία συνεργασία, ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραίο πλασέ πέτυχε το δεύτερο του προσωπικό τέρμα και διαμόρφωσε το 3-0.

Η Πάλας «σκαρφάλωσε» στη 11η θέση με 5 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Τότεναμ δεν αποκλείεται μετά το τέλος της 4ης αγωνιστικής να πέσει κι από την κορυφή της βαθμολογίας.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουάιτα, Γουόρντ, Άντερσεν, Γκουέχι, Μίτσελ, Γκάλαχερ, Κουγιατέ (67’ Μιλιβόγεβιτς), Μακάρθουρ, Αγιού (87’ Ολίζ), Μπεντέκε (84’ Έντουαρντ), Ζαχά.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Τανγκάνγκα, Ντάιερ (12’ Ρόντον), Έμερσον, Ρεγκιλόν, Χόιμπιεργκ, Σκιπ, Γουίνκς (60’ Ντέιβις), Άλι, Λούκας, Κέιν.

Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης