Football Talk

ΑΕΚ: Όλοι μέσα στην αποστολή για την πρεμιέρα με Ιωνικό

ΑΕΚ: Όλοι μέσα στην αποστολή για την πρεμιέρα με Ιωνικό
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς της Κυριακής με τον Ιωνικό και τον Λιβάι Γκαρσία, όπως και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ φιλοξενεί η ΑΕΚ την Κυριακή (12/9 – 20:30) το βράδυ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τα νέα για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι ευχάριστα. Ο προπονητής της Ένωσης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και συμπεριέλαβε όλους τους παίκτες του για την πρεμιέρα, συμπεριλαμβανομένου και του Λιβάι Γκαρσία, παρά το γεγονός ότι έχει βγάλει μόλις τρεις προπονήσεις, μετά τον τραυματισμό του.

Στην αποστολή είναι επίσης ο Τσούμπερ, αλλά και όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα εκτός του Παρρά και του Ρότα, ενώ εκτός είναι φυσικά και ο ανέτοιμος Σιμόες.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (11/9) ο Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Ιωνικό, η οποία αποτελείται από τους εξής παίκτες: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μπακάκης, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάϊ, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης