Football Talk

Ολυμπιακός: Με Βατσλίκ αλλά χωρίς Μαντί Καμαρά και Μασούρα στην πρεμιέρα

Ολυμπιακός: Με Βατσλίκ αλλά χωρίς Μαντί Καμαρά και Μασούρα στην πρεμιέρα
Στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο συμπεριλήφθηκε ο μέχρι πρότινος τραυματίας Τόμας Βατσλίκ – Εκτός έμειναν οι Γιώργος Μασούρας, Μαντί Καμαρά και Αγκιμπού Καμαρά.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο την Κυριακή (12/09) στις 20:30 και στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την πρώτη αγωνιστική της Super League. Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για το εν λόγω ματς με τους Μαντί Καμαρά, Γιώργο Μασούρα και Αγκιμπού Καμαρά να μένουν εκτός πλάνων.

Από την άλλη ο Τόμας Βατσλίκ βρίσκεται κανονικά ανάμεσα στους 23 ποδοσφαιριστές που επιστρατεύθηκαν, όμως η παρουσία του στην βασική ενδεκάδα θα αποφασιστεί πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο. Με προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο (Κυριακή 20:30, Novasports prime) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μετά το τέλος ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Βατσλίκ, Ανδρούτσος, Λαλά, Καρμπόβνικ, Ο. Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μάρκοβιτς, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Κούντε, Ονιεκούρου, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Α. Μπα, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης