Football Talk

Λειψία – Μπάγερν Μονάχου: Δεν λυπήθηκε τους «ταύρους» ο Νάγκελσμαν - κυρίαρχοι οι Βαυαροί, επικράτησαν με 1-4! (video)

Λειψία – Μπάγερν Μονάχου: Δεν λυπήθηκε τους «ταύρους» ο Νάγκελσμαν - κυρίαρχοι οι Βαυαροί, επικράτησαν με 1-4! (video)

Με τον Τζαμάλ Μουσιάλα στον ρόλο της «σούπερ» αλλαγής, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 4-1 της Λειψίας στην επιστροφή του Γιούλιαν Νάγκελσμαν ως αντίπαλος στη Red Bull Arena, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Bundesliga και «σκαρφάλωσε» στη δεύτερη θέση, ούσα δύο βαθμούς πίσω από τη Βόλφσμπουργκ!

Η αντικατάσταση του Σερζ Γκνάμπρι από τον Τζαμάλ Μουσιάλα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, εξελίχθηκε σε άσο που βγήκε από το μανίκι του Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο 18χρονος μέσος, φρόντισε να δώσει «αέρα» δύο τερμάτων στο διαμορφωμένο από το 12ο λεπτό 1-0 της Μπάγερν Μονάχου, από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς (47’) σκόραρε, ενώ στο 54ο λεπτό έδωσε έτοιμο γκολ στο Λερόι Σανέ, ο οποίος απλά κλήθηκε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Παρότι τέσσερα λεπτά μετά ο Λάιμερ, με έναν «κεραυνό» μείωσε σε 3-1, τα δεδομένα δεν άλλαξαν.

Οι αλλαγές του Νάγκελσμαν για να διατηρήσει «φρέσκα» τα πρωτοκλασάτα του ονόματα, εν όψει του ματς με την Μπαρτσελόνα (14/09) για τους ομίλους του Champions League, έκαναν τη δουλειά τους άψογα και εν τέλει βρήκαν και ένα ακόμα γκολ με τον Τσούπο-Μοτινγκ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης, όταν γράφτηκε και το τελικό 4-1!


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Μουκιέλε, Ορμπάν (80’ Κλόστερμαν), Σιμακάν, Ανχελίνιο (58’ Γκβάρντιολ), Λάιμερ (59’ Χαϊντάρα), Καμπλ, Σομποσλάι, Ντάνι Όλμο (59’ Φόρσμπεργκ), Ενκουνκού, Αντρέ Σίλβα (71’ Πόουλσεν)

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Παβάρ (75’ Σούλε), Ουπαμεκανό, Ερνάντεζ, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα (59’ Σάμπιτζερ), Μίλερ (75’ Στάνισιτς), Γκνάμπρι (45+1 Μουσιάλα), Σανέ, Λεβαντόφσκι (59’ Τσούπο Μότινγκ)

Φάνης Τσοκανάς 
www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης