Football Talk

Τότεναμ: Η δύσκολη «ζωή» χωρίς τον Σον επιβεβαιώθηκε και απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας!

Τότεναμ: Η δύσκολη «ζωή» χωρίς τον Σον επιβεβαιώθηκε και απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας!
Μία σπουδαία επιτυχία έλαβε χώρα για την Τότεναμ, κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, με την έλευση του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο να πείθει τον Σον να παραμείνει στο Βόρειο Λονδίνο, όντας ένας από τους πιο επιδραστικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ομάδας. Τι συμβαίνει όμως όταν ο Νοτιοκορεάτης μοιραία απουσιάζει;
Σχετικά Άρθρα

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για τον πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή που διαθέτει στις τάξεις της η Τότεναμ, μαζί φυσικά με τον αρχηγό της Χάρι Κέιν, που όμως παραμένει… με το ζόρι για μία ακόμη σεζόν, και σε έναν χρόνο από τώρα είναι δεδομένο πως δεν θα αγωνίζεται στο Βόρειο Λονδίνο.

Συνεπώς αυτός θα είναι που θα κληθεί να «κουβαλήσει» την Τότεναμ. Όπως άλλωστε έκανε και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της PremierLeague, προτού τραυματιστεί. Ο λόγος φυσικά για τον Σον. Τον εξαιρετικό επιθετικό της Τότεναμ, που έχει πετύχει τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του στην σεζόν, και απέδειξε, άθελά του, με την απουσία του, πόσο σημαντικό ρόλο διαδραματίζει στις τάξεις των «spurs».

Οι Λονδρέζοι υπέστησαν την πρώτη τους ήττα στην σεζόν από την Κρίσταλ Πάλας (3-0), δεν σκόραραν για πρώτη φορά στο ενενηντάλεπτο που δίνουν για το πρωτάθλημα της Αγγλίας, και ολοκλήρωσαν το ματς με μόλις μία τελική προσπάθεια στον στόχο.

Παράλληλα, δεν κατάφεραν να συνεχίσουν το σερί των νικών τους και να πλησιάσουν το καλύτερό τους ξεκίνημα την σεζόν 2009-10, αλλά αντιθέτως επέστρεψαν στο 2018, όπου και τότε, όπως και τώρα, ηττήθηκαν στην 4η αγωνιστική, έπειτα από 9 βαθμούς στα τρία πρώτα παιχνίδια!

Όλα αυτά διαδραματίστηκαν χωρίς τον Σον. Ο Νοτιοκορεάτης απουσίασε μόλις για 8η φορά τα τελευταία τρία χρόνια, και «ισοφάρισε» ήδη τα ματς που δεν αγωνίστηκε πέρυσι, καθώς την σεζόν 2020-21, έλειψε μόλις σε ένα ενενηντάλεπτο.

Στα οκτώ τελευταία παιχνίδια που ο Σον δεν έχει δώσει το παρών, η Τότεναμ έχει κερδίσει μόλις τα δύοέχει δεχθεί γκολ σε όλα, και έχει υποστεί τέσσερις ήττες! Πιο πρόσφατο παράδειγμα άλλωστε από το πρόσφατο ματς απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας δεν υπάρχει, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει…

Στην επόμενη αγωνιστική άλλωστε, η Τότεναμ αντιμετωπίζει την Τσέλσι. Όσο ο Χάρι Κέιν δεν «ανοίγει» λογαριασμό, και όσο ο Σον δεν επιστρέφει, ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο προβληματίζεται. Και μεταξύ μας, δεν έχει άδικο. Οι αριθμοί άλλωστε το αποδεικνύουν…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης