Football Talk

Καρυπίδης στους παίκτες: «Σε λίγο δεν θα υπάρχει το -6!»

Καρυπίδης στους παίκτες: «Σε λίγο δεν θα υπάρχει το -6!»
Το παρών στην προπόνηση του Άρη έδωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.

Πριν αρχίσει η προπόνηση, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης μίλησε στην ομάδα, έδωσε το στίγμα της φετινής σεζόν, απαίτησε από όλους επαγγελματισμό και προσπάθεια, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο σύνολο, ενώ ζήτησε να μην σκέφτεται η ομάδα το -6 γιατί… «σε λίγες μέρες δεν θα υπάρχει αυτή η ποινή».

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είπε μεταξύ άλλων:

«Αρχίζει αύριο το πρωτάθλημα για εμάς και ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε με νίκη στην έδρα μας. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά και πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι. Μπορούμε. Έχουμε όλα τα εφόδια και τις προϋποθέσεις. Από εσάς ζητάω επαγγελματισμό και προσπάθεια στο 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας. Σας έχω εμπιστοσύνη και να ξέρετε ότι είμαι δίπλα σας για ότι θελήσετε. Πιστεύω πολύ σε εσάς όπως και ο κόσμος μας. Με δουλειά και πίστη μπορούμε να πετύχουνε πολλά».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Το -6 μην το σκέφτεστε καθόλου. Βγάλτε το από το μυαλό σας. Σε λίγες μέρες δεν θα υπάρχει αυτή η ποινή. Ξεκινάμε κανονικά, αυτό να σκέφτεστε μόνο και τίποτα άλλο».

www.bnsports.gr 
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης