Football Talk

Έλιοτ: «Θα δώσω τα πάντα για να επιστρέψω το συντομότερο»

Έλιοτ: «Θα δώσω τα πάντα για να επιστρέψω το συντομότερο»

Την πρώτη του ανάρτηση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του έκανε ο Χάρβεϊ Έλιοτ, στέλνοντας μήνυμα επιστροφής.

Άτυχος στάθηκε ο Χάρβεϊ Έλιοτ στην πρόσφατη νίκη της Λίβερπουλ επί της Λιντς με 3-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Premier League. Ο 18χρονος υπέστη εξάρθρωση στον αριστερό του αστράγαλο και εντός των επόμενων ημερών θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Τη Δευτέρα (13/09) με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα του και έστειλε το δικό του μήνυμα επιστροφής.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Φυσικά είμαι τελείως συντετριμμένος με αυτό που συνέβη χθες στο Λιντς, αλλά με έχει συγκλονίσει εντελώς η αγάπη και η υποστήριξη που μου έδειξε ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός κόσμος μετά τον τραυματισμό. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους έχουν επικοινωνήσει ή έχουν στείλει μηνύματα σε εμένα και την οικογένειά μου, σημαίνει τόσο πολύ για εμάς. Επίσης, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους μέσα στο Elland Road για την αποδοχή σας.

Τώρα είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην αποθεραπεία μου και θα δώσω τα πάντα στην αποκατάστασή μου για να επιστρέψω εκεί έξω το συντομότερο δυνατό. Ξέρω ότι έχω ένα απίστευτο δίκτυο υποστήριξης πίσω μου στο Liverpool και μαζί θα το ξεπεράσουμε.

Για όλους τους οπαδούς της Λίβερπουλ, η υποστήριξή σας σημαίνει τα πάντα για μένα. Είμαι ένας από εσάς και ανυπομονώ να επιστρέψω πιο γρήγορα, σε φόρμα και πιο δυνατός για να βοηθήσω την ομάδα στο μέλλον.

You’ll never walk alone!».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης