Football Talk

Μιλόγεβιτς στους παίκτες: «Σημαντική νίκη, αλλά μην μας παρασύρει»

Μιλόγεβιτς στους παίκτες: «Σημαντική νίκη, αλλά μην μας παρασύρει»
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς προσπάθησε να «προσγειώσει» τους παίκτες της ΑΕΚ μετά τη νίκη στην πρεμιέρα.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ ήταν ιδανική. Κέρδισε η ίδια, σε ένα όμορφο βράδυ γι’ αυτήν το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, ενώ παράλληλα Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, αλλά και Άρης άφησαν βαθμούς. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μπήκε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και αφού έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, ζήτησε ταπεινότητα και να μην τους παρασύρει το θετικό ξεκίνημα.

«Κάναμε μία σημαντική νίκη. Όμως εννοείται δεν πετύχαμε ακόμα απολύτως τίποτα. Δεν πρέπει να μας παρασύρει μία νίκη. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί, προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στην δουλειά που κάνουμε. Εχουμε ένα σχέδιο και θέλουμε να βγαίνει στο γήπεδο. Τα πολύ πιο δύσκολα είναι μπροστά μας», είπε ο προπονητής στους ποδοσφαιριστές του.

Τη Δευτέρα (13/9) και στην προπόνηση στα Σπάτα ο Μιλόγεβιτς δεν είπε κάτι για το ματς της Κυριακής στους παίκτες, σήμερα (14/9) τους έδωσε ρεπό και τους περιμένει ξανά για δουλειά αύριο στις 11 το πρωί, ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης