Football Talk

ΑΕΚ: Κάνει το μπαμ και είναι κοντά στον αριστερό μπακ, Μοχαμαντί! (video)

ΑΕΚ: Κάνει το μπαμ και είναι κοντά στον αριστερό μπακ, Μοχαμαντί! (video)

Η ΑΕΚ την τελευταία στιγμή των μεταγραφών είναι κοντά σε συμφωνία με τον διεθνή Ιρανό, Μιλάν Μοχαμαντί!

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να κάνει εντυπωσιακό φινάλε στις μεταγραφές της και να κάνει δικό της τον διεθνή Ιρανό αριστερό μπακ, Μιλάντ Μοχαμαντί!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ένωση είναι κοντά σε συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου.

Ο Μοχαμαντί ήταν βασικός στόχος της ΑΕΚ μέσα στο καλοκαίρι. Προσπάθησε η Ένωση να τον κάνει δικό της, ωστόσο ο 27χρονος Ιρανός είχε στο μυαλό του να πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Τελικά έμεινε ελεύθερος από τη Γάνδη και η διοίκηση της ΑΕΚ τον βολιδοσκόπησε ξανά, με αποτέλεσμα να είναι κοντά στον να τον πείσει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Τελειωμένη μεταγραφή δεν έχουμε ακόμα, όμως είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της. Θυμίζουμε ότι οι μεταγραφές για τους ελεύθερους παίκτες τελειώνουν την Παρασκευή (17/9).

Ο Μοχαμαντί είναι 35 φορές διεθνής με την Εθνική Ιράν. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη χώρα του και την Ραχ Αχάν, παίρνοντας μεταγραφή το 2016 στην Ρωσία και την Αχμάτ Γκρόζνι. Εκεί έκανε 82 ματς, έχοντας 3 γκολ και 6 ασίστ, οδηγώντας την Γάνδη το 2019 στο να τον κάνει δικό της.

Στο Βέλγιο ο Μοχαμαντί έπαιξε σε 65 ματς, έχοντας δύο γκολ και 7 ασίστ. Πέρυσι μάλιστα είχε 41 συμμετοχές, 1 γκολ και 5 ασίστ! Πρόκειται για μία εξαιρετική μεταγραφή της ΑΕΚ, η οποία κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ενίσχυσή της, κλείνοντας και την «τρύπα» στο αριστερό άκρο της άμυνας.






www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης