Football Talk

Champions League, Γιανγκ Μπόις – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1: Ήττα σοκ, παρά το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο - «μοιραίος» ο Μπισάκα! (video)

Champions League, Γιανγκ Μπόις – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1: Ήττα σοκ, παρά το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο - «μοιραίος» ο Μπισάκα! (video)
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε ήττα σοκ με 2-1 από τη Γιανγκ Μπόις στην Ελβετία, αφού παρά το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 13ο λεπτό, η κόκκινη του Ουάν Μπισάκα άνοιξε τον δρόμο για την ισοφάριση από τον Ενγκαμαλέου στο 66’ και το buzzer beater του Σιεμπάτσου στην τελευταία φάση του παιχνιδιού!
Με το «αριστερό» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό Champions League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρότι η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη διοργανώση με τη φανέλα της συνοδεύτηκε από γκολ!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» παρότι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 13ο λεπτό με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, έχασαν τα «ηνία» του αγώνα μετά την αποβολή του Ουάν Μπισάκα στο 35ο λεπτό! Αρχικά, ισοφαρίστηκαν στο 66ο λεπτό από το τσίμπημα του Ενγκαλαμέου, ενώ δευτερόλεπτα πριν το τελικό σφύριγμα, ο Σιεμπάτσου ολοκλήρωσε την ανατροπή, γράφοντας το τελικό 2-1!

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Champions League συνοδεύτηκε από γκολ, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» μάλλον νιώθουν πως πέταξαν τρεις βαθμούς στην Ελβετία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ορμή του Πορτογάλου επιθετικού. Μετά από όμορφο συνδυασμό με τον συμπατριώτη του Μπρούνο Φερνάντες, βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του φαν Μπαλμόους, για να ανοίξει το σκορ.


Η χαρά, ωστόσο, για την αρμάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κράτησε περίπου είκοσι λεπτά. Ο Ουάν Μπισάκα με ένα απερίσκεπτο, σκληρό μαρκάρισμα, αποβλήθηκε στο 35’ και έδωσε χώρους στη Γιανγκ Μπόις για να γίνει απειλητική.


Παρότι το πρώτο μέρος έληξε χωρίς να αλλάξει κάτι στο σκορ, στο δεύτεροι οι Ελβετοί ήταν σαφώς καλύτεροι. Τα μέτρα που είχαν πάρει στον αγωνιστικό χώρο μετουσιώθηκαν σε γκολ στο 66ο λεπτό, όταν ο Μούμι Ενγκαμαλέου με κοντινή προβολή άφησε «άγαλμα» τον Ντε Χέα -που είχε αντίθετη φορά σώματος- και έγραψε το 1-1!


Από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα, τα λεπτά κυλούσαν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει περιοριστεί σε έναν παθητικό ρόλο. Ο Σόλσκιερ έδειχνε να μην κυνηγά περαιτέρω το παιχνίδι, βγάζοντας εκτός αγωνιστικού χώρου τους πιο απειλητικούς τους παίκτες, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Μπρούνο Φερνάντες, αλλά δεν έπραξαν το ίδιο και οι Ελβετοί.

Η επιμονή τους απέδωσε «καρπούς» στην τελευταία φάση του παιχνιδιού! Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, ο Σιεμπάτσου βρήκε δίχτυα, ολοκληρώνοντας μία σπουδαία ανατροπή για την ομάδα του και καταδικάζοντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα αρνητικό ξεκίνημα.


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Γιανγκ Μπόις: Φον Μπαλμόους, Χεφτί (83' Σουλεϊμάνι), Καμαρά, Λάουπερ (90+2 Ζέσιγκερ), Γκαρσία, Σιέρο (46' Σιεμπάτσου), Μάρτινς Περέιρα (82' Ρίντερ), Αεμπίσερ, Ενγκαμαλέ, Φάσναχτ, Ελία (90+2 Κανγκά)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Σο, Μαγκουάιρ, Λίντελεφ, Φαν ντε Μπέκ (46' Βαράν), Μπρούνο Φερνάντες (72' Μάτιτς), Φρεντ (89' Μαρσιάλ), Πογκμπά, Ρονάλντο (72' Λίνγκαρντ), Σάντσο (37' Νταλότ)


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6ου ΟΜΙΛΟΥ (αγώνες, βαθμοί, γκολ)
1. Γιανγκ Μπόις   1   3   (2-1)
2. Αταλάντα        -
3. Βιγιαρεάλ       -
4. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ   1   0   (1-2)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (29/09)
Αταλάντα - Γιανγκ Μπόις 19:45
Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 22:00

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης