Football Talk

Champions League: Ποιος άλλος; Ο Λουκάκου! - Η Τσέλσι 1-0 τη Ζενίτ (video)

Champions League: Ποιος άλλος; Ο Λουκάκου! - Η Τσέλσι 1-0 τη Ζενίτ (video)

Γιουβέντους και Τσέλσι ήταν τα φαβορί και το επιβεβαίωσαν στην πρώτη αγωνιστική του 8ου ομίλου του Champions League. Οι Ιταλοί επιβλήθηκαν 3-0 της Μάλμε ενώ οι Άγγλοι 1-0 της Ζενίτ, με τον Λουκάκου να σκοράρει για τέταρτο συνεχόμενο ματς!

Άνοιξε η αυλαία και στον 8ο όμιλο του Champions League. Η Τσέλσι επικράτησε 1-0 της Ζενίτ στο Λονδίνο, ενώ η Γιουβέντους πέρασε εύκολα από τη Σουηδία παίρνοντας τη νίκη επί της Μάλμε με 3-0.

Ένα εύκολο βράδυ πέρασε η Γιουβέντους στη Σουηδία. Η «γηραιά κυρία» επιβλήθηκε 3-0 της Μάλμε, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Champions League.

Οι Ιταλοί μπήκαν εμφανώς πιο δυναμικά στην αναμέτρηση. Στο 23ο λεπτό ο Άλεξ Σάντρο άνοιξε… λογαριασμό για τους φιλοξενούμενους, σημειώνοντας μια υπέροχη κεφαλιά – ψαράκι. Αυτή αποτέλεσε μια ξεχωριστή στιγμή για τον 23χρονο όχι τόσο για το προβάδισμα που έδωσε στην ομάδα του, αλλά για το γεγονός πως κατέγραψε το πρώτο του γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Στη συνέχεια τη σκυτάλη των… σκόρερ πήρε ο Πάμπλο Ντιμπάλα! Στο 45ο λεπτό ο Αργεντινός ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, το οποίο ελέγχθηκε από το VAR, και εύστοχα διπλασίασε τα τέρματα (2-0)!

Τρία λεπτά αργότερα (45’+3) ο Άλβαρο Μοράτα έγραψε κι εκείνος το όνομά του στον φωτεινό πίνακα! Συγκεκριμένα ο Αντριέν Ραμπιό έβγαλε μια εξαιρετική πάσα στον Ισπανό, εκείνος «έσκαψε» την μπάλα και έκανε το 3-0!

Η υπεροχή της Γιουβέντους συνεχίστηκε και στο υπόλοιπο του αγώνα, με τον Μόιζε Κεν να βρίσκει δίχτυα στο 70’! Ο βοηθός όμως είχε διαφορετική άποψη, υποδεικνύοντας πως ο Ιταλός βρισκόταν σε θέση οσφάιντ, με το γκολ εν τέλει να μην μετράει.

Την ίδια ώρα και στον ίδιο όμιλο η Τσέλσι επικράτησε 1-0 της Ζενίτ στο Λονδίνο. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν για ακόμη μία φορά ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος σημείωσε το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και ήταν ο βασικός κίνδυνος για τους Ρώσους.

Οι περισσότερες σημαντικές ευκαιρίες σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο για την Τσέλσι. Με τους Άγγλους λοιπόν να είναι ιδιαιτέρως ζωηροί, το γκολ δεν άργησε να έρθει.

Συγκεκριμένα στο 69ο λεπτό ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα έβγαλε μια καταπληκτική σέντρα για τον Λουκάκου ο οποίος, όντας άπιαστος στον αέρα, με κεφαλιά σημείωσε το 1-0 για τους Λονδρέζους και διαμόρφωσε έτσι το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι ο Βέλγος σημείωσε το τέταρτο γκολ του σε ισάριθμες σερί αναμετήσεις!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Μάλμε – Γιουβέντους 0-3 (23’ Σάντρο, Ντιμπάλα 45’, Μοράτα 45’+3)

Τσέλσι – Ζενίτ 1-0 (69’ Λουκάκου)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 8ου ΟΜΙΛΟΥ (αγώνες, βαθμοί, γκολ)

1. Γιουβέντους 1 3 (3-0)

2. Τσέλσι 1 3 (1-0)

3. Ζενίτ 1 0 (0-1)

4. Μάλμε 1 0 (0-3)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (29/9)

Ζενίτ – Μάλμε (19:45)

Γιουβέντους – Τσέλσι (22:00)

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης