Football Talk

Μαρτίνς: «Να είμαστε αποτελεσματικοί με Αντβέρπ – Αμφίβολοι Ανδρούτσος και Λαλά» (video)

Μαρτίνς: «Να είμαστε αποτελεσματικοί με Αντβέρπ – Αμφίβολοι Ανδρούτσος και Λαλά» (video)

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ζήτησε… γκολ από τον Ολυμπιακό στον αγώνα με την Αντβέρπ, μετά την δυσκολία που αντιμετώπισαν οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στον Ατρόμητο. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στους παίκτες που είναι πιθανόν να απουσιάσουν από την αναμέτρηση.

 Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αντβέρπ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, με τoν Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου να τονίζει ότι ο Γιώργος Μασούρας δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών στο αυριανό (16/9) παιχνίδι κόντρα στους Βέλγους. Παράλληλα, μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται ο Θανάσης Ανδρούτσος, λέγοντας ότι ο Έλληνας άσος δεν έχει κάτι σοβαρό, με την κατάσταση του να επανεκτιμάται αύριο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση που βρίσκονται οι Μασούρας και Ανδρούτσος;

«Ο Μασούρας δεν θα είναι έτοιμος, δεν θα πάρει μέρος στον αυριανό αγώνα. Είναι κοντά στην επιστροφή, αλλά αύριο δεν θα είναι έτοιμος. Η κατάσταση του Ανδρούτσου θα εκτιμηθεί ξανά μέχρι αύριο. Η τελευταία εξέταση που έκανε έδειξε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό, όμως, ακόμα δεν ξέρουμε. Ο Κένι Λαλά έχει μια ίωση, δεν ξέρουμε εάν θα προλάβει. Οι υπόλοιποι είναι καλά, με εξαίρεση τον Κώστα Φορτούνη, όπως ξέρετε».

Για το πότε ο Ολυμπιακός θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια καλής απόδοσης;

«Να φαινόμαστε συνεχώς καλύτεροι, πιο έτοιμοι. Πραγματικά νομίζουμε θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Πρέπει όμως το ίδιο επιθετικοί, το ίδιο καλοί, όπως τα τελευταία λεπτά στο ματς με τον Ατρόμητο. Να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητά μας και την ευστοχία μας».

Για το ποιο θα είναι το κλειδί της νίκης;

«Σταθερότητα, επιμονή και εξυπνάδα. Να είμαστε τακτικά άψογοι, καθώς παίζουμε με έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο, που παίζει με κάθετες πάσες. Να διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι. Θα υπάρχουν λεπτά που θα είναι ανώτεροι, αλλά και λεπτά που θα είμαστε εμείς ανώτεροι. Να εκμεταλλευτούμε τα ελαττώματα που θα έχει η Αντβέρπ, να είμαστε προσεκτικοί και πάρα πολύ καλοί στην τακτική μας».

Για το πόσο διαφορετικός θα είναι ο Ολυμπιακός με τον Καμάρα;

«Δεν μπορώ να μιλήσω για τα πλάνα μας, για τα συστήματα που δουλεύουμε. Ούτε πως θα παίξουμε αύριο. Ο Μαντί είναι ένας από τους παίκτες, που είναι διαθέσιμοι. Όπως και οι άλλοι έχει μια πιθανότητα να παίξει. Δεν μπορώ να σας μιλήσω για την 11άδα, ούτε για την στρατηγική που θα χρησιμοποιήσουμε αύριο».

Για το εάν υπάρχει κάποιο έξτρα στοιχείο, το οποίο θα δώσει το αβαντάζ στον Ολυμπιακό στο αυριανό ματς με την Αντβέρπ.

«Υπάρχουν πολλά κομμάτια που μπορούμε να βελτιώσουμε. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, δημιουργικοί και να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Δεν έχουμε δει ακόμα την ομάδα μας στα επίπεδα που θέλω να την δω».

Για το γεγονός ότι Αντβέρπ έχει καταφέρει να κρατήσει φέτος μόλις δύο φορές το μηδέν στην άμυνα.

«Το αυριανό παιχνίδι έχει όλες τις προϋποθέσεις για να είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι και να δούμε πολλά γκολ. Είναι δύο ομάδες που θέλουν να είναι κυρίαρχες. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί η Αντβέρπ είναι μια πολύ επιθετική ομάδα. Με καλούς παίκτες στην επίθεση. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα δυνατά στοιχειά τους. Να είμαστε το ίδιο δημιουργικοί όσο στο τελευταίο ματς, αλλά να εκμεταλλευτούμε καλύτερα τις ευκαιρίες μας».



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης