Football Talk

Λουτσέσκου: «Είναι ευαίσθητο το θέμα των μεταγραφών» (video)

Λουτσέσκου: «Είναι ευαίσθητο το θέμα των μεταγραφών» (video)
Όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της πρεμιέρας του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Europa Conference League απέναντι στη Λίνκολν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την αίθουσα Τύπου του «Victoria Stadium» στο Γιβραλτάρ μίλησε για την αυριανή (16/9) αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λίνκολν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa Conference League. Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά ρωτήθηκε εκ νέου για τις μεταγραφές, με αφορμή την επικείμενη αυλαία της περιόδου για τους ελεύθερους και αναφέρθηκε σε όλα όσα έγιναν και μέχρι τις 31 Αυγούστου αλλά και σε αυτό το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί:

«Μέχρι τώρα, όλοι οι προπονητές είπαν ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί στις αναμετρήσεις μας. Ίσως να είναι θέμα στρατηγικής, ίσως να νιώθουν έτσι. Για να είναι εδώ η Λίνκολν σημαίνει ότι είναι ικανή να κάνει ζημιά στον αντίπαλο. Ερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα και θέλουμε τη νίκη με κάθε κόστος. Σε μια διοργάνωση με έξι αγώνες και δεν μπορείς να χάσεις βαθμούς».

Για το σημείο που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ αναφορικά με το χτίσιμό του:

«Είμαστε στην αρχή της αρχής. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σε κάποια σημεία στους αγώνες που δώσαμε μέχρι σήμερα, αλλά δείξαμε κι αδυναμίες. Στα παιχνίδια που καταφέρνουμε να ξεκλειδώσουμε νωρίς τα πάμε περίφημα. Υπάρχουν ματς στα οποία όταν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες χάνουμε την συγκέντρωσή μας. Είναι κάτι καθαρά πνευματικό. Θα πρέπει να το διορθώσουμε. Είχαμε αρκετές ατυχίες με απώλειες και πρέπει να έχουμε έτοιμους όλους τους παίκτες και να καταλάβουν όλοι πως είναι σημαντικοί για την ομάδα. Θέλουμε οι παίκτες να έχουν σωστή νοοτροπία, ακόμα και σε αγώνες που δεν παίζουμε καλά. Έχουμε μία μεγάλη σεζόν μπροστά μας και θέλουμε να πετύχουμε σε όλες τις διοργανώσεις. Για να γίνει αυτό πρέπει άπαντες να είναι διαθέσιμοι. Θα πρέπει να δούμε κάτι… Δεχθήκαμε τέσσερα γκολ σε πέντε παιχνίδια, τα οποία θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει πολύ εύκολα. Αυτό θέλει δουλειά στο πνευματικό κομμάτι. Σε 3-4 μήνες θα είναι όλα μία ανάμνηση».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές μέχρι την Παρασκευή:

«Είναι ευαίσθητο το θέμα, αυτό των μεταγραφών. Δεν ήταν εύκολο για εμάς. Μπορούμε να πούμε πως έχουμε πετύχει, μπορούμε να πούμε πως δεν τα έχουμε πάει καλά. Θα πρέπει οι παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα και στο γκρουπ να προσαρμοστούν και να γίνουν ουσιαστικά μέλη της ομάδας. Δεν θα φέρουμε παίκτη, μόνο για να πούμε πως φέραμε. Θέλω όλοι οι παίκτες μου να είναι υγιείς και δυνατοί και να προχωρήσουμε όλοι μαζί στα συνεχόμενα παιχνίδια, με αυτοπεποίθηση. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Τώρα, το αν θα γίνει κάποιος προσθήκη μέχρι την Παρασκευή… Οκ, δεν ξέρω».



www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης