Football Talk

Κούρτιτς: «Αν κάποιος δεν είναι έτοιμος, να το πει…» (video)

Κούρτιτς: «Αν κάποιος δεν είναι έτοιμος, να το πει…» (video)
Όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάσμιν Κούρτιτς ενόψει του αγώνα με την Λίνκολν.

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε τόσο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ όσο και σε αυτή με την Λίνκολν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το κλίμα μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ και την ήττα που σίγουρα τους πείραξε:

«Είναι καλό για μας το γεγονός ότι έχουμε παιχνίδι μετά από 2-3 ημέρες. Στο παιχνίδι της Κυριακής δεν ήρθε το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Σίγουρα δεν είμαστε συνηθισμένοι να αγωνιζόμαστε σε συνθετικό γήπεδο και πρέπει να το δούμε στην προπόνηση και αύριο να παρουσιαστούμε όχι 100%, αλλά 110% έτοιμοι».

Για το γεγονός πως όλοι στην Λίνκολν χαρακτηρίζουν φαβορί τον ΠΑΟΚ:

«Δεν θέλω να πω τίποτα για φαβορί. Μια ομάδα, για να βρίσκεται στη φάση των ομίλων έχει ποιότητα και εμείς θέλουμε να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να δείξουμε την ποιότητα που διαθέτουμε».

Για τον βαθμό ετοιμότητάς του:

«Όσο περνάει ο καιρός συνηθίζω περισσότερο και γνωρίζω τους συμπαίκτες μου. Δεν υπάρχει δικαιολογία όταν χάνεις ένα παιχνίδι. Όταν μπαίνεις μέσα να παίξεις, πρέπει να είσαι έτοιμος. Πνευματικά θεωρώ πως είμαι έτοιμος, οπότε όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν… Όλοι είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι και αν κάποιος δεν νιώθει έτοιμος πρέπει να σηκώσει το χέρι και να το πει, αλλά νιώθω ότι όλοι είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα».

Για το γεγονός πως ο αγώνας θα γίνει σε συνθετικό χλοοτάπητα:

«Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτελεί πρόβλημα αν αφήσεις τον εαυτό σου να το σκεφτεί, αν το βάλεις στο μυαλό σου, τότε, ναι, θα σου δημιουργήσει πρόβλημα. Μιλάμε για έναν αγωνιστικό χώρο για ένα γήπεδο που είναι παντού στον κόσμο, εμείς κοιτάμε τι κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο και τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τη νίκη».



www.bsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης