Football Talk

Champions League, Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Λύτρωσε στο 90' τη «Βασίλισσα» ο Ροντρίγκο! (video)

Champions League, Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Λύτρωσε στο 90' τη «Βασίλισσα» ο Ροντρίγκο!  (video)
Η Ίντερ υποδέχτηκε για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Ιταλούς, παρότι καλύτερους σ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, να δέχονται ένα γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα χάνοντας το ματς μέσα από τα χέρια τους.

Σε μια αναμέτρηση που η Ίντερ ήταν σαφώς καλύτερη από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ροντρίγκο λύτρωσε λίγο πριν τη λήξη του αγώνα την ομάδα του κάνοντας το 1-0 και σοκάροντας τους Ιταλούς που είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν.

 


Εξαιρετικό ήταν το πρώτο 25λεπτο για την Ίντερ που δεν κατάφερε να βρει ωστόσο δίχτυα. Στο 9’ ο Λαουτάρο έβγαλε τετ-α-τετ τον Τζέκο, με τον Κουρτουά να διώχνει με το πόδι. Η Ρεάλ ισορρόπησε στο επόμενο τέταρτο, με τους «νερατζούρι» να φορτσάρουν εκ νέου στο φινάλε του 45λεπτου αλλά να μην βρίσκουν το γκολ. Η πιο σημαντική φάση για τη «Βασίλισσα» ήταν στο 36’, με τον Μιλιτάο να πηδάει ψηλότερα από όλους, να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά αλλά να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι! Η Ίντερ απάντησε αμέσως μετά με το σουτ του Μπρόζοβιτς στο 37’ να γλύφει το δεξί δοκάρι του Κουρτουά.

 

Δυναμικά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι και στο δεύτερο μέρος. Στο 54' η Ίντερ έχασε τρομερή ευκαιρία. Ο Κουρτουά έβγαλε την κεφαλιά του Τζέκο, ο Σκρίνιαρ δεν μπόρεσε να σκοράρει στην επαναφορά παρότι ήταν αμαρκάριστος μέσα στη μικρή περιοχή! Στο 72' ο Βινίσιους έκανε τρομερή κούρσα, όμως δεν έκανε καλό γύρισμα χάνοντας μια καλή ευκαιρία να απειλήσει. Τρομερή ομαδική προσπάθεια στο 90' για τη Ρεάλ, με τον Καμαβινγκά να σπάει για τον Ροντρίγκο, ο οποίος με σουτ στην κίνηση εκτέλεσε τον Χαντάνοβιτς για το τελικο 1-0, λυτρώνοντας τη «Βασίλισσα», με τον 20χρονο να πετυχαίνει το 10ο γκολ του με τους μερένχες!

 



Τα στιγμιότυπα του αγώνα:



Oι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Νταρμιάν (55' Νταρμιάν), Μπαρέλα (84' Βεσίνο), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (65' Βιδάλ), Πέρισιτς (55' Ντιμάρκο), Τζέκο, Μαρτίνες (65' Κορέα)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Νάτσο, Αλάμπα, Μόντριτς (80' Καμαβινγκά), Κασεμίρο, Βαλβέρδε, Βάθκεθ (65' Ροντρίγκο), Βινίσιους (90+2' Ασένσιο), Μπενζεμά

Βαθμολογία 4ου ομίλου (αγώνες, βαθμοί, γκολ)
1. Σέριφ Τιρασπόλ   1   3   (2-0)

2. Ρεάλ Μαδρίτης  1 3 (1-0)

3. Ίντερ 1 0  (0-1)

4. Σαχτάρ Ντόνετσκ   1   0   (0-2)


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (28/09)
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ίντερ (19:45)

Ρεάλ Μαδρίτης – Σέριφ Τιρασπόλ (22:00)

Ευτυχία Γιαπουτζή

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης