Football Talk

Μάντζιος: «Οφείλουμε να αντιδράσουμε και να πάρουμε τη νίκη με τον Ιωνικό»

Μάντζιος: «Οφείλουμε να αντιδράσουμε και να πάρουμε τη νίκη με τον Ιωνικό»

Μοναδικός στόχος για τον προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιο, κόντρα στον Ιωνικό (17/9, 19:00) είναι οι τρεις βαθμοί, όπως σημείωσε στις καθιερωμένες του δηλώσεις πριν το ματς.

Ο Έλληνας τεχνικός του Άρη μίλησε στη NOVA για την πρεμιέρα με τον ΟΦΗ, το ματς που έρχεται με τους Νικαιώτες, καθώς και για το ντεμπούτο του Μπράμπετς με τους Κρητικούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Μάντζιος:

Για την επόμενη μέρα του αγώνα με τον ΟΦΗ και τι κρατάνε: 

«Πρώτα απ’ όλα θέλαμε να κερδίσουμε την πρεμιέρα του καινούριου πρωταθλήματος, δεν τα καταφέραμε και δεν πήραμε αυτό που θέλαμε και πιστεύω ότι δεν πήραμε ούτε αυτό που αξίζαμε, μετά από μια γενική εικόνα του παιχνιδιού. Σίγουρα όμως δεν πιάσαμε και τα στάνταρ απόδοσης μας, όπως και το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για την ψυχολογία της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό: 

«Το αφήνουμε πίσω, έχουμε μάθει να ξεπερνάμε και οφείλουμε να ξεπερνάμε το αποτέλεσμα είτε είναι θετικό είτε είναι αρνητικό, πρέπει να ετοιμαζόμαστε την επόμενη μέρα, για τον επόμενο αγώνα».

Για το γεγονός ότι παίζουν νωρίτερα απ’ ότι ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι με τον Ιωνικό και αν είναι θετικό αυτό: 

«Σίγουρα από την μια είναι σημαντικό να παίζεις παιχνίδια γρήγορα, αλλά από την άλλη αλλά ειδικά τώρα θα παίξουμε με δύο μέρες λιγότερης ξεκούρασης σε σχέση με τον αντίπαλο, με την έκτακτη αλλαγή που έγινε. Από εκεί και πέρα όμως, δεν είχαμε το περιθώριο να δουλέψουμε πολλά πράγματα για το κομμάτι του Ιωνικού, αλλά οφείλουμε να αντιδράσουμε για να πάμε να διεκδικήσουμε από το παιχνίδι τους βαθμούς νίκης».

Για το τι γνωρίζει για τον Ιωνικό και όσον αφορά το ότι είναι μια ομάδα που στηρίζεται στην έδρα της: 

«Ναι είναι μια ομάδα η οποία στηρίζεται στην έδρα της, είναι μια καινούρια ομάδα, επανήλθε μετά από αρκετά χρόνια στην Super League. Η εικόνα της στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής θα έλεγα πως ήταν αρκετά καλή, ανεξάρτητα από το πως προήλθε το αποτέλεσμα. Είναι μια ομάδα επικίνδυνη, η οποία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή».

Για το αν υπολογίζει στους Ματέο Γκαρσία και Λούμορ: 

«Τα δύο παιδιά θα είναι εκτός. Οι υπόλοιποι είμαστε υγιείς».

Όσον αφορά το ντεμπούτο του Μπράμπετς και αν έμεινε ευχαριστημένος από το δίδυμο που έκαναν με τον Φαμπιάνο: 

«Νομίζω ότι ήταν θετικό το ντεμπούτο του, είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξέρουμε τι έχει να μας δώσει. Είναι έμπειρος, δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να μπει στην ομάδα. Νομίζω και η εικόνα του αλλά και η διάθεση του και αμυντικά και στο κομμάτι του παιχνιδιού βοήθησε αρκετά».

Για τον αν ο Αλί θα είναι στην αποστολή αλλά και το αν αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής
:

 «Ναι, ο Αλί θα είναι στην αποστολή».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης