Football Talk

Ο Ρονάλντο αναγκάστηκε να φύγει από το νέο του σπίτι στο Μάντσεστερ λόγω… προβάτων! (video)

Ο Ρονάλντο αναγκάστηκε να φύγει από το νέο του σπίτι στο Μάντσεστερ λόγω… προβάτων! (video)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η οικογένειά του μετακόμισαν σε άλλο σπίτι αφού δεν ένιωσαν ασφαλείς και ενοχλήθηκαν από τα πρόβατα του γείτονα.

Το σπίτι που μίσθωσε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, βρίσκεται πολύ κοντά σ΄ ένα αγρόκτημα, όπου... κατοικούν πολλά πρόβατα, τα οποία ξυπνούν νωρίς το πρωί και με τον θόρυβο που κάνουν, δεν επέτρεπαν στον Ρονάλντο, και την οικογένεια του, να ξεκουραστεί.

«Αν και το ακίνητο είναι όμορφο και κοντά στο δάσος, βρίσκεται κοντά σε πρόβατα που είναι πολύ θορυβώδη νωρίς το πρωί. Επιπλέον βρίσκεται κοντά σε δημόσιο δρόμο, γεγονός που έθετε την οικογένεια του Κριστιάνο, σχεδόν σε «κοινή θέα». Με τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην νιώθει ασφάλεια», ανέφερε η πηγή.

Η ομάδα Τύπου του Ρονάλντο, ωστόσο, αρνήθηκε την Πέμπτη (16/9) ότι τα θορυβώδη πρόβατα ήταν η αιτία της μετακόμισης.

Παρά τα σχόλια της ομάδας Τύπου, ο πρώην συμπαίκτης του Ρονάλντο, Πατρίς Εβρά, έσπευσε να κοροϊδέψει τους Πορτογάλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Έβρα, ο οποίος έπαιξε με τον Ρονάλντο στο Όλντ Τράφορντ μεταξύ 2005 και 2009, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram του σε μια βάρκα με μερικά πρόβατα, ενώ υποσχέθηκε στον Ρονάλντο ότι θα τα κρατούσε μακριά από τη νέα του κατοικία.

Η λεζάντα του βίντεο έγραφε: «Μην ανησυχείς αδερφέ, μεταφέρω τα πρόβατά μου πολύ μακριά από το (σπίτι) κύριε βοσκέ #ilovethisgame μπορεί να κάνει τα πάντα».

 

Το σπίτι αξίας 6 εκατομμυρίων λιρών έχει πλέον εκκενωθεί και η οικογένεια έχει μεταφερθεί σε άλλο ακίνητο στο Chesire, σύμφωνα με πληροφορίες, αξίας 3 εκατομμυρίων λιρών.

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης