Football Talk

ΑΕΚ: Έκανε το χρέος της μεταγραφικά και έχει ρόστερ πρωταθλητισμού

ΑΕΚ: Έκανε το χρέος της μεταγραφικά και έχει ρόστερ πρωταθλητισμού

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της, για τη σεζόν 2021-22, προχωρώντας συνολικά 14 αποκτήσεις ποδοσφαιριστών! – Τι έχει πλέον στα χέρια του ο Μιλόγεβιτς, ανά θέση, για να δημιουργήσει μία ομάδα τίτλων

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Είχε προαναγγείλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ΑΕΚ. Τόσο δημόσια, όσο και ιδιωτικά, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ τόνιζε πως αυτή τη μεταγραφική περίοδο θα υπάρξουν πολλές προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Για 7-8 μεταγραφές είχε κάνει λόγο. Η ΑΕΚ όμως με την απόκτηση του Μιλάντ Μοχαμάντι την τελευταία ημέρα και των μεταγραφών έφτασε συνολικά τις 14! Ο αριθμός αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακός. Αποκτήθηκαν παίκτες σε κάθε γραμμή και σε κάθε θέση! Σε πολλές θέσεις μάλιστα, δεν ήρθε μόνο ένας καινούργιος παίκτης, αλλά περισσότεροι!

Το ρόστερ της ΑΕΚ για τη σεζόν 2021-22 συμπληρώθηκε και με μία πρώτη «ανάγνωσή» του, δεν θα χαρακτηριστεί... τρελός αν πει κανείς ότι πλέον η Ένωση έχει ρόστερ πρωταθλητισμού. Από εδώ και πέρα είναι στα χέρια του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και των συνεργατών του να δημιουργήσουν ένα σύνολο – τίτλων, καθώς πλέον η ομάδα έχει σε κάθε θέση δύο ή και παραπάνω ισάξιους ποδοσφαιριστές. Συνολικά 28 παίκτες πήραν νούμερο και θα είναι καθημερινά στις προπονήσεις στα Σπάτα. Για την ακρίβεια 27+1, καθώς ο Νταντσένκο ουσιαστικά δεν υπολογίζεται. Πάμε να τους δούμε, όπως είναι η φυσική τους θέση, καθώς υπάρχουν πολλοί παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται με την ίδια ευχέρεια σε περισσότερες από μία:

5193bf13a011ceefe245d7eea541b77d_811915.jpg

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Στάνκοβιτς, Τσιντώτας, Θεοχάρης

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Μισελέν, Μπακάκης, Ρότα, Νταντσένκο

ΣΤΟΠΕΡ

Βράνιες, Τζαβέλλας, Σβάρνας, Μήτογλου, Λάτσι

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ

Μοχαμάντι, Χατζισαφί, Μιτάι

ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ («κόφτης)

Λε Ταλέκ, Σιμόες

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΧΑΦ

Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ

Τσούμπερ, Τάνκοβιτς

ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ

10ΑΡΙ

Μάνταλος, Γέβτιτς

ΦΟΡ

Αραούχο, Ανσαριφάρντ

4709ba4bc03098c9b98383835e2c22f1_811915.jpg

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης