Football Talk

Γουλβς - Μπρέντφορντ: Πρώτη εκτός έδρας νίκη (2-0) μετά από 74 χρόνια για τις «μέλισσες»

Γουλβς - Μπρέντφορντ: Πρώτη εκτός έδρας νίκη (2-0) μετά από 74 χρόνια για τις «μέλισσες»

Πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικά α’ μέρος, η Μπρέντφορντ πέρασε (2-0) από το «Μολινό» σε βάρος της Γουλβς, και πήρε το πρώτο της «διπλό» στην Premier League μετά από 74 χρόνια.

Η Γουλβς του Ζοζέ Σα υποδέχθηκε τη Μπρέντφορντ για την 5η αγωνιστική της Premier League, με τους νεοφώτιστους να περνάνε από το «Μολινό», επικρατώντας 2-0 και παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Μπρέντφορντ μετά το 1947 στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας. Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης η Μπρέντφροντ ανέβηκε προσωρινά στην 9η θέση, έχοντας οκτώ βαθμούς, ενώ η Γουλβς έμεινε στους τρεις και τη 14η θέση.

Το ματς

Οι παίκτες του Τόμας Φρανκ ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ στο 28ο λεπτό. Στο 27ο λεπτό ο Μάρσαλ ανέτρεψε τον Τόνεϊ στην περιοχή και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έκανε το 1-0.

Έξι λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 34ο λεπτό, ο Τόνεϊ από σκόρερ έγινε δημιουργός και αφού απέφυγε τον Κίλμαν έστρωσε στον Μπουέμο και εκείνος από κοντά έκανε το 2-0, με τον Σα εξουδετερωμένο.

Οι Λονδρέζοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Σαντόν Μπαπτίστ με δύο κίτρινες σε διάστημα πέντε λεπτών.

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Κίλμαν, Κόουντι, Σάις (46' Χουάνγκ Τσαν), Σεμέδο (82' Φάμπιο Σίλβα), Νέβες, Μουτίνιο, Μαρσάλ (72' Ποντένσε), Τρινκάο, Ραούλ Χιμένες, Τραορέ.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Ράγια, Άγιερ, Γιάνσον (Γέργκενσεν), Πίνοκ, Χένρι (75' Ράσμουνσεν), Νόργκουντ, Κανιός (67' Ονιέκα), Μπαπτίστ, Γιανέλτ, Τόνεϊ, Εμπουεμό.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης