Football Talk

Οι πρώτες δηλώσεις Ροντρίγκες: «Να κερδίσουμε πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό και να τον πάμε μακριά στην Ευρώπη»

Οι πρώτες δηλώσεις Ροντρίγκες: «Να κερδίσουμε πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό και να τον πάμε μακριά στην Ευρώπη»

Ο Γκάρι Ροντρίγκες στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού δήλωσε ανυπόμονος να κατακτήσει τίτλους με τα ερυθρόλευκα.

Παράλληλα, ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι ανέφερε πως δεν ήρθε στην Ελλάδα για να επαναπαυτεί, υποστήριξε πως οι άνθρωποι του συλλόγου του έδωσαν αίσθηση και όραμα για το μέλλον, ενώ δήλωσε ανυπόμονος να παίξει μπροστά στον κόσμο των «ερυθρόλευκων».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών ονειρεύεται να κατακτήσει τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα: «Είμαι ένας φιλόδοξος παίκτης. Φυσικά θέλω να κερδίσω τρόπαια. Δεν είμαι εδώ για να επαναπαυτώ. Ας ελπίσουμε ότι θα κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους και θα πάμε μακριά στην Ευρώπη».

Όσο για τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του, είπε: «Υπήρξαν μερικές προσφορές από άλλες ομάδες, ωστόσο είχα μερικές καλές συζητήσεις με τον σύλλογο και μου έδωσαν καλή αίσθηση και όραμα για το μέλλον. Φυσικά, πρόκειται για τον Ολυμπιακό».

Τέλος, ο Ροντρίγκες αναφέρθηκε στο πόσο του αρέσει να αγωνίζεται στη χώρα μας: «Η Ελλάδα είναι μια ωραία χώρα με καταπληκτικούς φιλάθλους. Όλοι οι Έλληνες οπαδοί είναι παθιασμένοι. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο εδώ. Φυσικά ανυπομονώ να συναντήσω τους οπαδούς μας στο γήπεδό μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης