Football Talk

Άστον Βίλα – Έβερτον: Εντυπωσιακή νίκη με 3-0 για τους γηπεδούχους, που υποχρέωσαν τον Μπενίτεθ στην πρώτη του ήττα στην τρέχουσα σεζόν! (video)

Άστον Βίλα – Έβερτον: Εντυπωσιακή νίκη με 3-0 για τους γηπεδούχους, που υποχρέωσαν τον Μπενίτεθ στην πρώτη του ήττα στην τρέχουσα σεζόν! (video)

Μπορεί ο ρυθμός της αναμέτρησης και οι ευκαιρίες που αυτή επιφύλασσε για τους φίλους της Premier League να μην ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακός, όμως ένα τρίλεπτο ήταν αρκετό για την Άστον Βίλα, προκειμένου να σκοράρει σε δύο περιπτώσεις, να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, και να επικρατήσει της Έβερτον στο Βίλα Παρκ μετά από μία διετία (3-0)!

Επρόκειτο για μία αναμέτρηση που αδιαμφισβήτητα δεν αποτελούσε μία διαφήμιση της φετινής Premier League, από θέμα ρυθμού και παραγωγικότητας ευκαιριών, μέχρι και το 70ο λεπτό. Απεναντίας μάλιστα, Άστον Βίλα και Έβερτον φαινόταν πως θα μείνουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο «μηδέν», μετά την «λευκή» ισοπαλία τους τον Μάιο του 2021, στο ίδιο γήπεδο!

Όπως αποδείχθηκε όμως, δύο στιγμές ήταν αρκετές, ακόμη και αν αυτές έλαβαν χώρα σε διάστημα 180 δευτερολέπτων, με την αλλαγή του Μπέιλι να αποδεικνύεται κομβική. Αρχικά ο Κας άνοιξε το σκορ στο 66ο λεπτό, εν συνεχεία ο Ντιν της Έβερτον σκόραρε σε… λάθος εστία για τρίτη φορά στην καριέρα του στην Αγγλία, για να έρθει στο 75’ ο νεοεισελθών Τζαμαϊκανός και να βρει δίχτυα για πρώτη φορά στην Premier League

Το 3-0 ήταν γεγονός, το σύνολο του Ράφα Μπενίτεθ δεν σκόραρε μόλις για πρώτη φορά στην τρέχουσα χρονιά, και το 4-0 του 2005, αναβίωσε στο Βίλα Παρκ 16 χρόνια μετά!

Ενδεκάδες:

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Κας (86’ Τραορέ), Κόνσα, Τουαντσέμπε, Μινγκς, Τάργκετ (61’ Μπέιλι, 82’ Γιανγκ), Ράμσει, Λουίς, Μακ Γκιν (40’ Νακάμπα), Ινγκς, Γουότκινς

ΕΒΕΡΤΟΝ: Μπέγκοβιτς, Γκόντφρι (80’ Κένι), Μίνα, Κιν, Ντιν, Άλαν (73’ Γκόρντον), Ντουκουρέ, Ιγουόμπι (81’ Ντέιβις), Τάουνσεντ, Γκρέι, Ροντόν (63’ Γκόμες)

Δημήτρης Μανάκος

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης