Football Talk

Ολυμπιακός: Με… νέο αίμα στη Λαμία

Ολυμπιακός: Με… νέο αίμα στη Λαμία
Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Λαμία για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Πέδρο Μαρτίνς να φρεσκάρει την ενδεκάδα.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Με στόχο το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα ταξίδεψε στη Λαμία ο Ολυμπιακός. Μετά το στραβοπάτημα της πρεμιέρα απέναντι στον Ατρόμητο, το «πρέπει» είναι ακόμα μεγαλύτερο για τους Πειραιώτες που πήραν σημαντική ψυχολογική ένεση με τη νίκη επί της Αντβέρπ. Άλλη διοργάνωση, εντελώς διαφορετικά παιχνίδια και το βαρύ πρόγραμμα αναγκάζει τον Πέδρο Μαρτίνς να διαχειριστεί το ρόστερ του. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές συγκριτικά με την ενδεκάδα που παρέταξε το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στους Βέλγους. Ο Βατσλίκ αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ  στην τετράδα της άμυνας προβάδισμα έχουν οι Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ, με τους Ανδρούτσο και Μπα να διεκδικούν θέση. 

Ο Γιαν Εμβιλά αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και τη θέση του στον άξονα αναμένεται να πάρει ο Κούντε. Δίπλα του ο Μαντί Καμαρά και μπροστά τους στο 4-2-3-1 πιθανότατα ο Αγκιμπού Καμαρά. Στα εξτρέμ ο Βαλμπουενά και ο Βρουσάι έχουν προβάδισμα έναντι των Ονιεκούρου και Ρόνι Λόπες, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Τικίνιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ηττηθεί ποτέ στη Λαμία (5-2-0), ενώ σε επίπεδο πρωταθλήματος και ανεξαρτήτως έδρας μετρούν μόνο νίκες (8-0-0). Πέρσι ο Ολυμπιακός έκανε δύο νίκες με συνολικό σκορ 9-0, ενώ ο Ελ Αραμπί έχει βρει 6 φορές δίχτυα εναντίον της, τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη αντίπαλο του Ολυμπιακού στην Ελλάδα.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης