Football Talk

Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 1-3: Πάρτι των Θεσσαλών στη Ριζούπολη! (video)

Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 1-3: Πάρτι των Θεσσαλών στη Ριζούπολη! (video)
Ο Βόλος πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη (3-1) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης μέσα στη Ριζούπολη κάνοντας το 2 στα 2 στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. 

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχτηκε για την 2η αγωνιστική της Super League τον Βόλο στη Ριζούπολη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν άκρως αποτελεσματικοί πετυχαίνοντας 3 γκολ σε μόλις 6 τελικές, ενώ αντίθετα η Ελαφρά Ταξιαρχία παρά την κατοχή της μπάλας και τη δημιουργία ευκαιριών κατάφερε μόνο να σκοράρει το γκολ της τιμής.

 

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

 Δυναμικά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Βόλος. Ο Πάολο Φερνάντες με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή, αφού απέφυγε τον αντίπαλο του, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 μόλις στο 4’. Στο 13’ ο Λισγάρας έκανε μια βαθιά μπαλιά στον κενό χώρο στον Ντάουντα, ο Νιγηριανός φορ μπήκε στην περιοχή αλλά ο Κλέιμαν του έκοψε το οπτικό πεδίο και απέκρουσε το τετ-α-τετ από πλάγια θέση.



Ο Απόλλων εντατικοποίησε τις «επισκέψεις» του στην περιοχή του Κλέιμαν, αλλά δεν έβρισκε το γκολ της ισοφάρισης. Στο 37’ οι δύο στόπερ του Απόλλωνα συνδυάστηκαν στην περιοχή του Βόλου. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κάστρο, ο Άλβες έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Λισγάρας έβαλε άτσαλα το πόδι του, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει άουτ. Οι φιλοξενούμενοι μετά το προβάδισμα με τον Πάολο Φερνάντες έδωσαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στους γηπεδούχους ψάχνοντας να βρουν κάποιο γκολ μέσω των αντεπιθέσεων. Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη παρά τις προσπάθειες του δεν κατάφεραν να απειλήσουν σημαντικά τον Κλέιμαν.

2ο  ΗΜΙΧΡΟΝΟ

O Βόλος ξεκίνησε το δεύτερο μέρος του αγώνα ακριβώς όπως και το πρώτο… με γκολ! Ο Πουρίτα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά στο 49’, ο Φαν Βερτ ήταν αφύλακτος στο ύψος του πέναλτι και με ωραία κεφαλιά, νίκησε τον Βέρχουλστ και έκανε το 2-0.



Στο 63’ ο Μπαρτόλο υποδέχθηκε όμορφα την μπάλα, μπήκε ανενόχλητος προς την περιοχή και με ωραίο πλασέ, νίκησε τον Βέρχουλστ για το 0-3. Ο Απόλλων απάντησε άμεσα και στο 65’ ο Ιωαννίδης μετά από σέντρα του Τσιλούλη από τα δεξιά έκανε την κεφαλιά μειώνοντας στο τελικό 1-3.





MVP

Ο Φερνάντες ήταν εκ των κορυφαίων του Βόλου. Ανοιξε το σκορ με έναν πανέμορφο τρόπο μόλις στο 4' και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο μοίρασε όμορφα το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους.

Φάση του αγώνα

Το δεύτερο γκολ του Βόλου με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήταν η φάση που «πάγωσε» τον Απόλλωνα που έψαχνε να βρει το γκολ που θα έφερνε το ματς στα ίσια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Γιάννης Πετράκης): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Λισγάρας, Άλβες, Τουτουαρίμα (46’ Μπαξεβανίδης), Παπαγεωργίου (60’ Ματέι), Σλίβκα, Κάστρο, Παμλίδης (53’ Φαν Λα Πάρα), Σάχλι (53’ Τσιλούλης), Ντάουντα (53’ Ιωαννίδης).

ΒΟΛΟΣ (Γκυλ Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης, Ρεγκατέν, Μπαρτόλο (74’ Σοάρες), Ροσέρο (86’ Βοϊτκόφσκι), Φερνάντες (63’ Νίνης), Φαν Βερτ

Ευτυχία Γιαπουτζή

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης