Football Talk

Η ΑΕΚ φωνάζει για «κλοπή» και «αλλοίωση αποτελέσματος» με τον ΟΦΗ

Η ΑΕΚ φωνάζει για «κλοπή» και «αλλοίωση αποτελέσματος» με τον ΟΦΗ
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μιλούν για «ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος», ενώ έχουν παράπονα και από τη φιλοξενία του ΟΦΗ.
Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η αυτοκριτική στο αγωνιστικό κομμάτι για το πώς έγινε το 0-3 του 78’ υπέρ της ΑΕΚ, 3-3 στο 94’ και τελικό αποτέλεσμα, κόντρα στον ΟΦΗ, θα εξεταστεί φυσικά στα Σπάτα μεταξύ των παικτών και του Μιλόγεβιτς. Σε πρώτη φάση από την ΠΑΕ ΑΕΚ «έβραζαν» για τη διαιτησία του διαιτητή του αγώνα Βασίλη Φωτιά, αλλά και του διαιτητή Σκουλά, που ήταν στο VAR. Από το πρώτο ημίχρονο κιόλας, όταν είχε αποβληθεί ο Λιβάι Γκαρσία και η ΑΕΚ έκλεισε το 45λεπτο μπροστά στο σκορ με 0-2, οι άνθρωποί της διαμαρτυρήθηκαν στον Φωτιά για τα σφυρίγματά του. Εκτός της αποβολής του Γκαρσία, στην Ένωση ζήτησαν και αποβολή του Καμάου για χτύπημα στο πρόσωπο του Χατζισαφί με το πόδι! Δεν δόθηκε τίποτα! Εκτός αυτών, γενικά ο Φωτιάς σφύριζε πολλές φορές δίνοντας πολλά φάουλ και διέκοπτε τον ρυθμό του αγώνα.  

thumbnail_242240976_1002012967199355_5345403806540201099_n.jpg

Και στην επανάληψη υπήρχαν πολλά παράπονα από την ΑΕΚ, τα στελέχη της οποίας τόνιζαν πως στη φάση που γίνεται το 1-3 του ΟΦΗ, υπάρχει φάουλ πάνω στον Βράνιες, που δεν δόθηκε ούτε από τον Φωτιά, αλλά ούτε και από το VAR. Αυτό το γκολ στο 78’ έβαλε τον ΟΦΗ ξανά στο ματς.

thumbnail_242493524_503857634185831_6166465175940721492_n.jpg

Διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή Φωτιά υπήρξαν και στο τέλος του αγώνα. Όχι για πολλή ώρα όμως, γιατί ο ρέφερι έφυγε από το γήπεδο σε χρόνο ρεκόρ! Στις 20:10 σφύριξε τη λήξη, στις 20:29 είχε ήδη μπει στο ταξί για το αεροδρόμιο, με την πρόφαση ότι έπρεπε να φύγει για την πτήση του! Είναι χαρακτηριστικό πως και οι άνθρωποι του ΟΦΗ απόρησαν από το… τρέξιμο του διαιτητή Φωτιά, με το φύλλο αγώνος να το κλείνει ο πρώτος βοηθός, Ηλίας Παπαδόπουλος!

«Αυτά στην ΑΕΚ, δεν επιτρέπεται να τα κάνεις! Φεύγεις σαν τον… κλέφτη», φώναζαν στον Φωτιά οι άνθρωποι της Ένωσης, οι οποίοι τόνιζαν γενικώς πως «υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και κλοπή νίκης για εμάς».

Παράπονα για τη φιλοξενία του ΟΦΗ

Εκτός των παραπάνω, στην ΑΕΚ έχουν παράπονα και για τη φιλοξενία του ΟΦΗ. Όταν έγινε το 0-2 με τον Τσούμπερ, ο Κονέ δέχθηκε επίθεση απ’ όλα τα επίσημα, με αποτέλεσμα να μπουν τα ΜΑΤ ανάμεσά τους στο ημίχρονο! Με τη λήξη του αγώνα οι επίσημοι της ΑΕΚ δέχθηκαν συνεχόμενες προκλήσεις και μάλιστα, όπως καταγγέλλουν από την ΠΑΕ, εγκλωβίστηκαν στην κερκίδα, δέχθηκαν «βροχή» αντικειμένων και περίμεναν να αδειάσει το γήπεδο για να κατέβουν. Το γεγονός μάλιστα, ότι οπαδοί του ΟΦΗ αρκετά λεπτά μετά το τέλος του αγώνα ήταν μέσα στο γήπεδο, προτιμήθηκε για λόγους ασφαλείας οι παίκτες της ΑΕΚ να βγουν ξανά στον αγωνιστικό χώρο να κάνουν δηλώσεις στην CosmoteTV

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης