Football Talk

Λαμία – Ολυμπιακός 1-2: Κατάφεραν να διαχειριστούν την πίεση οι «ερυθρόλευκοι» και πήραν το πρώτο τρίποντο! (video)

Λαμία – Ολυμπιακός 1-2: Κατάφεραν να διαχειριστούν την πίεση οι «ερυθρόλευκοι» και πήραν το πρώτο τρίποντο! (video)

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Λαμίας, στο στάδιο Αθανάσιος Διάκος με σκορ 2-1, για την δεύτερη αγωνιστική της Super League, με τους γηπεδούχους να γίνονται ιδιαίτερα απειλητικοί, αλλά οι φιλοξενούμενοι… δεν λύγισαν!

Η Λαμία υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής (19/9 20:30), στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν της Λαμίας, με σκορ 2-1, ανοίγοντας το σκορ νωρίς στην αναμέτρηση με τον Πάπε Σισέ να κάνει ένα απίστευτο άλμα και να πιάνει την κεφαλιά. O Ανδρέας Μπουχαλάκης, στο 32ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα και ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο γκολ. Η Λαμία στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε και στο 72ο λεπτό με τον Καραμάνο μείωσε και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Ο Ολυμπιακός πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα και γυρνάει στον Πειραιά με χαμόγελα.

1ο ημίχρονο

Η πρώτη φάση του αγώνα ήρθε από τους γηπεδούχους στον δεύτερο μόλις λεπτό της αναμέτρησης, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 10’ η Λαμία έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, με τον Βάλτσικ να λέει «όχι» στην κεφαλιά του Ταϊρόν, απομακρύνοντας σε κόρνερ.

Ο Ολυμπιακός δεν άργησε να αντιδράσει και στην αμέσως επόμενη επίθεση, μετά από μια στατική φάση που εκτέλεσε ο Βαλμπουενά, άνοιξε το σκορ (1-0) με τον Παπέ Σισέ στο 12’.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης με μια πολύ καλή λόμπα, έξω από την περιοχή, διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης, με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό της Λαμίας και να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας.

2ο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός μπήκε με διάθεση να διευρύνει περεταίρω το σκορ. Χαρακτηριστική ήταν η φάση με τον Τικίνιο να βγαίνει στην αντεπίθεση με πολύ καλές προϋποθέσεις, αλλά η προσπάθεια του πήγε στράφι, διότι, η μπαλιά του δεν ήταν καλή και ο Σαράνοφ μπλόκαρε εύκολα.  

Στο 58’ η Λαμία έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, καθώς ο Καραμάνος είχε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ακόμα μια φάση με τον Λουκά Βύντρα να αστοχεί σε σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 72ο λεπτό η  Λαμία βρήκε τέρμα με τον Καραμάνο να απειλεί και να βγαίνει κερδισμένος απέναντι στον Βάλτσικ, μετά από μια πολύ όμορφη συνεργασία των παικτών της Λαμίας.

Στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με τον Λουκά Βύντρα να αστοχεί σε μία κεφαλιά εξ επαφής.

Η ομάδα της Λαμίας πίεσε τους «ερυθρόλευκους» στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, αλλά οι Πειραιώτες κατάφεραν να το διαχειριστούν και να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο στην σεζόν!

O MVP

Ανδρέας Μπουχαλάκης

Η φάση του αγώνα

Αδιαμφισβήτητα η ευκαιρία του Λουκά Βύντρα αποτελεί μια χαρακτηριστική ευκαιρία που θα μπορούσε να είχε αλλάξει ολοκληρωτικά την αναμέτρηση!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Αντέτζο, Μαζουλούξης, Σκόνδρας (40' λ. τρ. Βύντρα), Μαρτίνεθ, Νούνιες, Τζανδάρης (84' Γκέντσογλου), Τιρόνε (65' Μανούσος), Ρόμανιτς, Μανουσάκης (65' Ελευθεριάδης), Καραμάνος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Καρμπόβνικ (84' Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης. Μαντί Καμαρά (84' Σουρλής), Αγκιμπού Καμαρά (76' Βρουσάι), Βαλμπουενά (61' Κούντε), Ονιεκούρου (76' Λόπες), Τικίνιο.


Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης