Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Βραβείο εθελοντισμού εργαζομένων στην MIG

tags :
Βραβείο εθελοντισμού εργαζομένων στην MIG
Στον Όμιλο, Marfin Investment Group (MIG) απονεμήθηκε Βραβείο Εθελοντισμού των εργαζομένων από το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ).
Το βραβείο Καινοτομίας δόθηκε για το πρόγραμμα “Περιβαλλοντική συνείδηση κατά της φτώχειας” που εφαρμόζουν εταιρείες του ομίλου. Το πρόγραμμα αφορά ανακύκλωση χαρτιού σε συνεργασία με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις οι οποίες παρέχουν βοήθεια σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην αγορά εργασίας. Το πρόγραμμα δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας για άστεγους, άνεργους, Α.Μ.Ε.Α. και γενικά άτομα που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό.
Το Βραβείο Καινοτομίας της MIG θα αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα, στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που διεξάγεται σε 22 ευρωπαϊκές χώρες στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού 2011, ο οποίος συντονίζεται από τον βρετανικό οργανισμό Business In The Community International και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η προβολή και βράβευση εθελοντικών δράσεων που εφαρμόζουν επιχειρήσεις και φορείς του ιδιωτικού τομέα στην προσπάθειά τους να υποστηρίξουν και να εμψυχώσουν μειονεκτούσες πληθυσμιακές ομάδες, να αποκτήσουν δεξιότητες που θα τις βοηθήσουν στην ανεύρεση εργασίας.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης