Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Πρωτοποριακή συνεργασία Interamerican – Aluminco

tags :
Πρωτοποριακή συνεργασία Interamerican – Aluminco
Σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την οικιακή οικονομία, η Aluminco και η Interamerican συνεργάζονται και προσφέρουν συνδυασμένο όφελος προστασίας και οικονομικής αξίας για την κατοικία.
Συγκεκριμένα, η Aluminco προσφέρει σε όσους πελάτες της αντικαθιστούν τα παλιά τους κουφώματα, το πρόγραμμα ασφάλισης περιεχομένου κατοικίας Interamerican Home. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα περιεκτικό σε καλύψεις πρόγραμμα που ασφαλίζει το περιεχόμενο της κατοικίας από ζημιές που θα μπορούσαν να προκύψουν από σοβαρές αιτίες όπως πυρκαγιά, κλοπή, διαρροή σωληνώσεων κ.λπ.
Επιπλέον, οι πελάτες που εμπιστεύονται τα ενεργειακά κουφώματα Clima της Aluminco, εξασφαλίζουν την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας τους, εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα, απολαμβάνουν υψηλή ποιότητα και ασφάλεια και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Η ασφάλεια της κατοικίας αποτελεί σήμερα βασική προτεραιότητα και η συνεργασία της Aluminco με την Interamerican εξασφαλίζει χωρίς επιπλέον κόστος ουσιαστική και εγγυημένη κάλυψη κατοικίας για κάθε πελάτη της Aluminco.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης