Τελευταία Νέα
Παλμός της Αγοράς

Βγενόπουλος: "Τζάμπα μάγκας" ο Σηφουνάκης

tags :
Βγενόπουλος:
Να αποποιηθεί της βουλευτικής ασυλίας και να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη, κάλεσε τον αναπληρωτή υπουργό ΠΕΚΑ, κ. Σηφουνάκη ο Α. Βγενόπουλος, εντάσσοντας τις ενέργειες στην «περιοχή του ‘τζάμπα μάγκας’».
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του ο Ανδρέας Βγενόπουλος:
"Ο κ. Σηφουνάκης επιμένει να λασπολογεί εκ του ασφαλούς λόγω της ασυλίας του. Συνήθως περιφέρεται από εφημερίδα σε κανάλι και μας καταγγέλλει για τα «σκάνδαλα» της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ και του ΟΤΕ, τα οποία ουδέποτε έχει τεκμηριώσει και αποστείλει στην Δικαιοσύνη, ενώ αναζητεί την οποιαδήποτε ευκαιρία του δίνεται για να συκοφαντεί.
Ήδη στην Βουλή έχει παραπεμφθεί το σκάνδαλο των άγονων γραμμών και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του που αναμένει την άρση της ασυλίας για να προχωρήσει. Εάν δεν φροντίσει να φύγει από την προστασία της Βουλής για να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη, οτιδήποτε λέει ανήκει στην περιοχή του «τζάμπα μάγκας».
Επί της ουσίας, οι δικηγόροι μου ζήτησαν αναβολή για τους δικούς τους λόγους, αλλά αν ήξερα ότι θα ήταν προσωπικά παρών δεν θα έχανα την ευκαιρία να τον συναντήσω.
Τέλος, είναι εντυπωσιακή η σύμπτωση ότι ο κ. Κωνσταντόπουλος είναι δικηγόρος του αλλά και δικηγόρος του Ερρίκος Ντυνάν και πρώην Πρόεδρος του Παναθηναϊκού διορισμένος από τον κ. Γ. Βαρδινογιάννη".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης