Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βγενόπουλος (ΜΙG): Δεν έχω κάνει χορηγία σε κανένα πολιτικό κόμμα σε Ελλάδα ή Κύπρο - Καμία κυβέρνηση δεν μου έκανε χάρη

Βγενόπουλος (ΜΙG): Δεν έχω κάνει χορηγία σε κανένα πολιτικό κόμμα σε Ελλάδα ή Κύπρο - Καμία κυβέρνηση δεν μου έκανε χάρη
Προκαλώ τους λασπολόγους να δημοσιοποιήσουν άμεσα τα στοιχεία που θα έπρεπε να διαθέτουν, δήλωσε ο κ. Βγενόπουλος
Διαψεύδει κατηγορηματικά ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της MIG, Aνδρέας Βγενόπουλος δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει προχωρήσει σε χορηγίες και εισφορές σε πολιτικά κόμματα.
"Ποτέ δεν έχω κάνει χορηγία ή οποιαδήποτε εισφορά ή δωρεά στο ΑΚΕΛ ή σε οποιοδήποτε άλλο πολιτικό κόμμα στην Κύπρο ή την Ελλάδα και ποτέ καμία κυβέρνηση δεν μου έκανε οποιαδήποτε χάρη", αναφέρει ο κ. Βγενόπουλος, σε γραπτή του δήλωση, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που επικαλούνται δημοσίευματα κυπριακών εφημερίδων.
"Προκαλώ τους λασπολόγους που ισχυρίζονται το αντίθετο να δημοσιοποιήσουν άμεσα τα στοιχεία που θα έπρεπε να διαθέτουν, προτού προβούν στις σχετικές δυσφημιστικές δηλώσεις διότι, ούτως ή άλλως, θα κληθούν να τα προσκομίσουν ως κατηγορούμενοι στη Δικαιοσύνη", καταλήγει, προαναγγέλλοντας πως θα κινηθεί νομικά εναντίον τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης