Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Η Commerzbank αποδομεί την Χαραλαμπίδου του ΑΚΕΛ που ανακάλυψε τις τεχνικές του banking με καθυστέρηση 15 ετών....

tags :
Η Commerzbank αποδομεί την Χαραλαμπίδου του ΑΚΕΛ που ανακάλυψε τις τεχνικές του banking με καθυστέρηση 15 ετών....
Η Χαραλαμπίδου αντί να ασχοληθεί με το πλυντήριο ξεπλύματος βρώμικου χρήματος Ρώσων που ήταν η Κύπρος….ρίχνει ευθύνες πάλι στον Βγενόπουλο….
Στις 12 Δεκεμβρίου του 2013 η Ειρήνη Χαραλαμπίδου βουλευτής του ΑΚΕΛ στην Κύπρο, ανακαλύπτει τα basket προϊόντα της Commerzbank.
Πρέπει να ήταν υπερήφανη καθώς ανακάλυπτε ένα....μεγάλο σκάνδαλο.... για να χτυπήσει τον μισητό εχθρό του κυπριακού έθνους Ανδρέα Βγενόπουλο.
Δυστυχώς η Γερμανική τράπεζα Commerzbank αποδόμησε την Χαραλαμπίδου του ΑΚΕΛ όταν απάντησε ότι διερεύνησε την υπόθεση και δεν βρήκε τίποτε μεμπτό.
Δυστυχώς στην Κύπρο το ΚΚΕ ψάχνει μονίμως εχθρούς...αντί να κάνει αυτοκριτική για την αποτυχημένη του πολιτική.
Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου στην προσπάθεια της να πάρει καμιά ψήφο παραπάνω εκτίθεται και ο διασυρμός της θα είναι πολύ μεγάλος.
Ο Βγενόπουλος είναι πιο μισητός σε ορισμένους κύπριους από ότι η Τουρκία.
Ξέχασαν τα κατεχόμενα στην Κύπρο και πλέον έχουν νέο εχθρό τον Βγενόπουλο.
Οι κύπριοι και η Χαραλαμπίδου του ΑΚΕΛ αντί να διερευνά υποθέσεις που στην τραπεζική είναι συνήθεις διαδικασίες να ψάξει διεξοδικά γιατί η Κύπρος ήταν το μεγαλύτερο πλυντήριο βρώμικου ρωσικού χρήματος από όπλα, ναρκωτικά και πορνεία.
Η Κύπρος ήταν ένα από τα μεγαλύτερα πλυντήρια παγκοσμίως οι Γερμανοί το κατάλαβαν και χτύπησαν αποφασιστικά το σάπιο σύστημα της Κύπρου που έθρεψαν κυρίως οι κυπριακές τράπεζες.
Η Χαραλαμπίδου του ΑΚΕΛ επανέρχεται εκ νέου, αποστέλλοντας νέα καταγγελία, αυτή τη φορά προς τον πρώτο Εκτελεστικό Διευθυντή του Financial Conduct Authority της Βρετανίας.
Στην επιστολή αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι σύμφωνα με νέα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της προκύπτει ότι το Υποκατάστημα της Commerzbank φέρεται να είναι αυτό που προέβαινε στη δημιουργία των δομημένων προϊόντων.
Μάλιστα φαίνεται ότι υπάρχουν και ηλεκτρονικά μηνύματα με συνομιλίες μεταξύ στελεχών της Marfin, το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο έως και το Φεβρουάριο του 2011.
«Πέραν του ότι φαίνεται ξεκάθαρα, ότι τα στελέχη της Γερμανικής Τράπεζας γνώριζαν ότι η Marfin Λαϊκή διένυε περίοδο έκδοσης δικαιωμάτων προτίμησης, σημειώνουμε  ότι τέτοιες έμμεσες επενδύσεις στις μετοχές της ίδιας της Μαρφίν Λαϊκής από τη Μαρφίν Λαϊκή,  πέραν από την κατάχρηση των χρημάτων των καταθετών της Τράπεζας, παραπλανούσαν το επενδυτικό κοινό σε σχέση με το επενδυτικό ενδιαφέρον για τις μετοχές της Μαρφίν Λαϊκής και τα αποτελέσματα της έκδοσης δικαιωμάτων προτίμησης», αναφέρει στην επιστολή της η Χαραμπίδου.
Εμείς θέτουμε ένα ερώτημα στην Χαραλαμπίδου.
Τι απάντησε έλαβε στα ερωτήματα που είχε στείλει στον  πρόεδρο της Bafin, της εποπτικής αρχής των τραπεζών και χρηματοοικονομικών οργανισμών, Dr Elke König;
Μήπως από τα στοιχεία που συλλέγονται ότι όλα ήσαν νόμιμες διαδικασίες και συνήθη τραπεζική πρακτική;

Αναμένουμε και επίσημα την Bafin και Financial Conduct Authority της Βρετανίας….

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης