Τραπεζικά νέα

Κοντά σε σημαντικές ανακοινώσεις η MIG αλλά δεν θα αφορούν κινέζους για Attica και Fairfax για ομολογιακό της MIG - Άνοδος και όγκοι στην μετοχή

tags :
Κοντά σε σημαντικές ανακοινώσεις η MIG αλλά δεν θα αφορούν κινέζους για Attica και Fairfax για ομολογιακό της MIG - Άνοδος και όγκοι στην μετοχή
Συνεχίζονται οι μεγάλοι όγκοι για την μετοχή της MIG που προσελκύει το επενδυτικό ενδιαφέρον
(upd2)Κοντά σε σημαντικές ανακοινώσεις βρίσκεται η MIG σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν ότι «ο όμιλος βρίσκεται κοντά σε deal».
Ήδη από την Παρασκευή έχουμε αναφερθεί στο θέμα και οι πληροφορίες επιμένουν ότι ο όμιλος βρίσκεται «κοντά σε κάποια καλή συμφωνία» αλλά χωρίς να προσδιορίζεται τι θα αφορά.
Τις τελευταίες ημέρες έχουν υπάρξει πληθώρα διαρροών και φημών για την MIG.
Αρχικώς ήθελαν κινέζικο ενδιαφέρον να εκδηλώνεται για την Attica αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι σε αυτό το μέτωπο.
Εν συνεχεία αναφέρθηκε ότι η Fairfax ενδιαφέρεται να αποκτήσει στρατηγική συμμετοχή στην MIG σε ποσοστό κοντά στο 20% ενώ ως εναλλακτικό σχέδιο παρουσιάστηκε ενδιαφέρον της Fairfax για το ομολογιακό της MIG επενδύοντας 200 εκατ ευρώ.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η MIG όντως κάτι σημαντικό ετοιμάζει αλλά δεν αφορούν ούτε του Κινέζους, ούτε την Fairfax.
Η MIG αποτελεί μια καλή εταιρία συμμετοχών που επλήγει από την πολύχρονη ύφεση, οι μέτοχοι υπέστησαν μεγάλη ζημία αλλά πλησιάζει ο καιρός όπου η MIG θα αρχίσει να προσφέρει αποδόσεις στους μετόχους.
Ο ενθουσιασμός θα επανέλθει για την μετοχή μόνο όταν διασφαλιστεί η σταθερή πορεία της οικονομίας.
Γενικώς μπορεί να ειπωθεί ότι οι προοπτικές του ομίλου είναι πολύ θετικές.
Η μετοχή εσχάτως στο χρηματιστήριο ανακάμπτει.
Σήμερα  η μετοχή βρίσκεται  στα 0,44 ευρώ με άνοδο +4,02% και αποτίμηση 339 εκατ. μια εταιρία με πολλαπλάσια εσωτερική αξία.

(Πρώτη ενημέρωση - Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 10:41)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης