Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Ομολογία σοκ από πηγές σε Κεντρική Τράπεζα Κύπρου και Γενική Εισαγγελία – «Δεν υπάρχουν στοιχεία που να ενοχοποιούν τον Βγενόπουλο»

Ομολογία σοκ από πηγές σε Κεντρική Τράπεζα Κύπρου και Γενική Εισαγγελία – «Δεν υπάρχουν στοιχεία που να ενοχοποιούν τον Βγενόπουλο»
Αποκαλύπτεται μια στημένη σκευωρία εις βάρος του έλληνα επιχειρηματία και τραπεζίτη Βγενόπουλου
Ομολογία σοκ από πηγές στην Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου και την Γενική Εισαγγελία της Κύπρου για τον Ανδρέα Βγενόπουλο τον πλέον στοχοποιημένο  έλληνα τραπεζίτη και επιχειρηματία από τους κυπρίους.
Σύμφωνα με πηγές του bankingnews.gr τόσο η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου όσο και πηγές στην Γενική Εισαγγελία της Κύπρου ομολογούν ότι «δεν υπάρχουν στοιχεία που να ενοχοποιούν τον Ανδρέα Βγενόπουλο».
Αν τόσο η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου όσο και η Εισαγγελία αμφισβητήσουν την πληροφορία που μεταδίδουμε…ας ανακοινώσουν ότι διαθέτουν….ενοχοποιητικά στοιχεία….
Η ομολογία αυτή που αποτελεί κοινό μυστικό και κοινό τόπο σε όλους τους σοβαρούς θεσμούς στην Κύπρο αποδεικνύει  ότι  χτίστηκε μεθοδικά και γκεμπελικά μια εκστρατεία λάσπης κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου της Marfin Popular bank και της MIG, συκοφαντήθηκε κατά τρόπο αήθη, καταστρατηγήθηκε και καταπατήθηκε βάναυσα το τεκμήριο αθωότητας και στοχοποιήθηκε κατά τρόπο τόσο επαίσχυντο...
Οι σοβαροί θεσμοί της Κύπρου και τέτοιοι είναι η Κεντρική Τράπεζα και ο Γενική Εισαγγελία γνωρίζουν ότι άλλο οι πολιτικοί θεατρινισμοί που επιδίδονται πολλοί στην Κύπρο και άλλο τα τεκμηριωμένα στοιχεία.
Οι σοβαροί θεσμοί στην Κύπρο γνωρίζουν ότι άλλο να πετάμε λάσπη για λόγους εντυπώσεων και άλλο να αποδεικνύουμε με στοιχεία.
Οι σοβαροί θεσμοί της Κύπρου γνωρίζουν πολύ καλά ότι η διαδικασία με τα προσωρινά διατάγματα που ακολουθήθηκε ήταν προσβλητική και κατάφορη παραβίαση κάθε έννοιας κράτους δικαίου.
Οι σοβαροί θεσμοί της Κύπρου γνωρίζουν ότι ο Βγενόπουλος δεν μπορεί να καταδικαστεί γιατί απλά δεν είναι σε τίποτα ένοχος.
Οι σοβαροί θεσμοί της Κύπρου γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Βγενόπουλος έχει βάσιμες πιθανότητες μέσω του διεθνούς διαιτητικού δικαστηρίου να δικαιωθεί.
Μάλιστα οι πιθανότητες αυτές είναι κοντά στο 95%.
Έχει ενημερωθεί η κυπριακή κοινή γνώμη ότι θα πληρώσει τον Βγενόπουλο με 400 ή 500 ή 600 ή 700 εκατ ευρώ;
Οι νομομαθείς της Κύπρου έχουν ενημερώσει την κοινή γνώμη;
Και όταν συμβεί αυτό ποιος θα ευθύνεται ο κακός καταστροφέας της Κύπρου ο Ανδρέας Βγενόπουλος ή οι ψεύτες λαοπλάνοι πολιτικοί της Κύπρου που εξαπατούν την κοινωνία και την κοινή γνώμη λέγοντας ότι για όλα τα δεινά ευθύνεται ο Βγενόπουλος;
Πόσοι πολιτικοί πρέπει να πάμε φυλακή μόνο και μόνο γιατί εξαπατούν συνειδητά την κυπριακή κοινωνία;
Θα έρθει ο καιρός που οι φυλακές στην Κύπρο πέραν από κακοποιούς του κοινού ποινικού δικαίου θα υποδεχθούν μέρος του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που ευθύνονται για την οικονομική τραγωδία της χώρας που συγκρίνεται με την ιστορική και εθνική τραγωδία της απόβασης του Αττίλα…

Πρώτη ενημέρωση: 08:13, 4 Φεβρουαρίου 2014

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης